L’escola Maristes de Lleida torna a organitzar la cursa SED

L'escola Maristes de Lleida recupera enguany, però en un format diferent, la cursa SED el pròxim 6 de juny coincidint amb Sant Marcel·lí. En aquest sentit, des de l'escola conviden a tota la comunitat a sortir a córrer o passejar amb el dorsal de la cursa SED en família o amb amics, però sempre complint amb la normativa sanitària vigent.

 

La recollida de dorsals serà els dies 2, 3 i 4 de juny de 17.00 a 17.30 hores al pati del centre. L'objectiu solidari de la cursa es manté, i per això ofereixen la possibilitat de fer un donatiu voluntari en el moment de recollir els dorsals, per donar suport al projecte de SED de la cursa, aquest any vinculat a l'escola marista TTC Mururu de Ruanda.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

L’escola Maristes de Lleida torna a organitzar la cursa SED

L'escola Maristes de Lleida torna a organitzar la cursa SED | Pixabay

 

Amb aquest projecte es busca millorar la qualitat de vida de les alumnes a través de la millora de les instal·lacions sanitàries

Amb aquest projecte, l'escola TTC Mururu (dels Germans Maristes) busca millorar la qualitat de vida de les alumnes a través de la millora de les instal·lacions sanitàries (dutxes i banys), per tal que se'ls respecti el dret a la privacitat i la intimitat, i la formació en educació sexual que permeti a les dones prendre decisions que afavoreixin la seva vida sexual i reproductiva.

 

La cursa es farà caminant o corrent; individualment, en família o amics, sempre respectant les mesures COVID-19 actuals, al llarg del diumenge 6 de juny, amb sortida i recorregut lliures, coincidint amb la festa de Sant Marcel·lí Champagnat, fundador dels Maristes.

 

Compartir l'experiència a través de les xarxes socials

Tots aquells participants que ho desitgin podran compartir les seves fotografies de la cursa, amb el dorsal, a Instagram o Facebook, com a post o storie amb l'etiqueta de l'escola @maristeslleida. Per a qualsevol dubte podeu adreçar-vos al següent correu: lleida.pastoral2@maristes.cat