Sense Categoria

Mariano Rajoy es posa una armilla de plomes sota el vestit per la cimera europea i les xarxes socials riuen d’ell

Avatar
  • novembre 18, 2017
  • 3 min read
Mariano Rajoy es posa una armilla de plomes sota el vestit per la cimera europea i les xarxes socials riuen d’ell

Mariano Rajoy arribant a la cimera social europea | GTres

 

Mariano Rajoy, president del Govern espanyol, va viatjar aquest divendres, 17 de novembre, a la cimera social europea que se celebrava en Göteborg, Suècia. Aquesta és la primera que se celebra en les últimes dues dècades i en ella s'ha parlat sobre ocupació justa i creixement en la Unió Europea.

  

  

Les xarxes socials sempre aconsegueixen trobar el detall curiós o divertit en qualsevol esdeveniment, i en aquest cas, també ha estat així. Els usuaris de Twitter han detectat alguna cosa en la vestimenta de Mariano Rajoy per a l'ocasió que ha provocat la publicació de nombrosos comentaris de mofa.

 

El peculiar 'look' de Mariano Rajoy

El president espanyol va arribar, com sempre, amb cotxe oficial i vestint un vestit amb camisa blanca, jaqueta i pantalons negres a ratlles i una corbata vermella. Per sobre de la camisa i sota la jaqueta, Mariano Rajoy va decidir posar-se una armilla de plomes, la qual cosa molts usuaris han arribat a catalogar, en to sarcàstic, com a «nova tendència».

Alguns bromejaven que el president anava ben preparat a la cimera portant «una armilla antibales», per la qual cosa pogués passar, uns altres deien estar «fluixejant» amb el 'look' del president. Alguns li han criticat per vestir d'una forma poc apropiada per a l'ocasió, uns altres no obstant això l'hi prenen més riure i asseguren que d'aquesta forma segur que Rajoy no haurà passat fred a Suècia.

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *