Sense Categoria

Mariano Rajoy comet un error en un missatge de Twitter i les xarxes el critiquen durament

Avatar
  • novembre 13, 2017
  • 3 min read
Mariano Rajoy comet un error en un missatge de Twitter i les xarxes el critiquen durament

Imatge de Mariano Rajoy. | EFE

 

Mariano Rajoy ha tornat a ser objecte de riures per més d'un a les xarxes socials. El president del Govern va publicar durant el matí del dilluns 13 de novembre un missatge que deia el següent: «El 2112 Catalunya podrà votar lliurement i amb garanties. El PPCatalunya i Albiol són un valor segur i garantia d'unitat, estabilitat i futur».

 

 

Després d'aquestes paraules, els comentaris no van deixar de créixer dins de la seva publicació, concretament després de vuit hores del tuit ja acumulava 600, on la gent li criticava durament per escriure 2112, en canvi de posar bé la data per no semblar un error, com podria ser 21-D o 21/12.

 

Cal destacar que el president del Govern únicament buscava la unitat del seu partit a Catalunya amb aquest missatge, recolzant la candidatura del Partit Popular i Xavier García Albiol per a les eleccions vinents del 21 de desembre.

El missatge ha aconseguit en vuit hores quasi 300 retuits i més de 400 m'agrada, no ha deixat a ningú indiferent, tal com podem observar a continuació.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mariano Rajoy està «segur que els separatistes perdran suport» en les eleccions catalanes del 21 de desembre

 

A més, durant una entrevista al diari alemany ‘Handelsblatt’, el president del Govern Mariano Rajoy ha afirmat que està «segur que els separatistes perdran suport» en les eleccions catalanes del 21 de desembre, perquè «la gent a Catalunya ha vist que els separatistes no poden complir les seves promeses».

 

«Van prometre que Europa els sostindria, però cap país ha fet tal cosa. Ells van prometre que una separació d'Espanya no tindria conseqüències econòmiques, però ja més de 2.000 empreses han abandonat Catalunya. Estic convençut que els catalans trauran les seves conclusions a l'hora de les eleccions», ha relatat Mariano Rajoy durant l'entrevista.

 

Encara que també ha deixat clar que no té cap altre pla, sinó que el seu «únic pla» és «vetllar perquè el futur govern català compleixi amb la llei». Tampoc ha avançat si estaria disposat a tornar a aplicar l'article 155 de la Constitució Espanyola: «No ens posem en el pitjor dels casos. Hem aplicat per primera vegada en 40 anys de democràcia l'article 155 i solament perquè el govern català l'hi ha buscat».

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *