Sense Categoria

Una mare veu el seu nadó prematur ingressat a l’UCI de l’Arnau a través d’una tauleta

Avatar
  • abril 30, 2020
  • 2 min read
Una mare veu el seu nadó prematur ingressat a l’UCI de l’Arnau a través d’una tauleta

Les noves tecnologies han estat les grans salvadores d'aquest confinament. Sense elles ens hauríem quedat sense videotrucades amb els familiars, sense els concerts en directe a través d'Instagram i sense el vincle que, malgrat les distàncies, ens segueix unint entre amics.

 

Ara, a més a més, les noves tecnologies també serveixen per a intentar calmar una mica el dolor d'aquelles mares que han donat a llum a un nadó prematur i que no poden visitar-lo com voldrien.

 

[predef]telegram-lleidadiari-492[/predef]

 

Una imatge val més que mil paraules

En aquest sentit, des de l'UCI pediàtrica de l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida han volgut alleugerir aquest dolor maternal amb la retransmissió d'unes imatges a través d'una tauleta. Tal com es veu en una imatge publicada al Twitter del centre hospitalari, una mare va poder veure a través de la pantalla el seu nadó ingressat en aquesta àrea de cures intensives per als més petits. A la fotografia no es pot veure l'emoció d'aquesta mare, però sí que es pot apreciar en silenci l'enorme alegria que haurà sentit dins el seu cor.

 

El Santa Maria de Lleida realitza videotrucades entre els pacients i els seus familiars

Un dia més arriben emotives imatges dels hospitals lleidatans que lluiten amb tot el seu personal i les seves millors intencions per aturar la pandèmia de la Covid-19. En aquesta ocasió, els protagonistes són les persones ingressades a l'Hospital Universitari Santa Maria de Lleida, el qual, ha posat en marxa les tauletes que han rebut per part d'algunes donacions. Gràcies a aquesta eina tecnològica, les infermeres han pogut posar en contacte a alguns dels pacients amb els seus familiars que, a causa de l'estricte protocol de seguretat, no poden acompanyar ni visitar els ingressats a l'hospital.

 

Tal com es pot veure al vídeo publicat a les xarxes socials de l'hospital, ha estat un moment de molta emoció que, de ben segur, que no oblidaran mai ni els malalts, ni els sanitaris que s'emocionen amb cada nou gest d'esperança.

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *