Sense Categoria

Marcela Topor, la dona de Carles Puigdemont, podria perdre la feina a ‘El Punt Avui’

Avatar
  • gener 2, 2018
  • 3 min read
Marcela Topor, la dona de Carles Puigdemont, podria perdre la feina a ‘El Punt Avui’

La dona de Carles Puigdemont, Marcela Topor, podria perdre la seva feina a 'El Punt Avui' | Cedida

 

'El Punt Avui' ha estat un dels mitjans més afectats per l'aplicació de l'article 155 sobre el Govern. El diari era el més subvencionat per la Generalitat, rebent mig milió d'euros en ajudes públiques, sumades als dos milions d'euros de publicitat institucional que l'organisme català aportava anualment. Amb la intervenció de l'Estat, aquests ingressos s'han congelat, afectant la plataforma i, indirectament, a Marcela Topor, la dona de Carles Puigdemont.

 

La falta de capital ha obligat a l'empresa del grup Hermes a desenvolupar un nou expedient de regulació d'ocupació, el qual podria afectar a la meitat dels seus treballadors i provocar el tancament de la seu que disposen a Barcelona. Marcela Topor, periodista de professió, podria ser una de les afectades per aquesta decisió, trobant-se en un moment professional delicat, que li faria perdre la seva plaça laboral.

Entrevistes internacionals

Actualment, la dona de l'expresident es troba presentant un programa dins de la televisió de la plataforma. Sota el nom de 'Catalan connections with Marcela Topor', la periodista lidera un conjunt d'entrevistes informatives en anglès, que serveixen per conèixer la perspectiva d'aquells qui resideixen a Catalunya, vinguts de l'estranger, per tal d'informar com és viure i treballar lluny en aquestes terres.

 

La relació que uneix a Marcela Topor i 'El Punt Avui' és de llarga duració. De fet, la periodista va coincidir en l'etapa on Carles Puigdemont es va convertir en cap de redacció del diari, després que ambdós fundessin el 'Catalonia Today', el qual es va distribuir de manera conjunta amb el rotatiu del grup 'Hermes'. La seva veterania a l'empresa fa complicada la seva sortida, encara que en les pròximes jornades es prendran noves decisions.

Un reclam per Twitter

Els treballadors afectats per aquest nou expedient de regulació d'ocupació ha fet que s'unissin per difondre la seva problemàtica i buscar una solució que evitar la situació. Per això, han creat un compte a Twitter, @salvemelpuntavui, on expliquen el cas i acusen l'Estat espanyol de ser el responsable de l'acomiadament de gran part de la plantilla, com a conseqüència de la seva intervenció sobre la Generalitat.

 

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *