Márquez no sortirà al balcó de la Paeria de Cervera per una pancarta dels presos

Marc Márquez no podrà pujar al balcó de la Paeria per un cartell en referència als presos independentistes

Marc Márquez no podrà pujar al balcó de la Paeria per un cartell en referència als presos independentistes | Twitter

 

Marc Márquez no tindrà una celebració completa a casa seva. El jove pilot de motociclisme s’acaba de proclamar pentacampió del món de Moto GP i, com cada any, farà una rua pels carrers de Cervera per congratular-se per l’efemèride. Enguany, però, la festa patirà un recés important, ja que el ‘Tro de Cervera’ no podrà sortir al balcó de la Paeria.

 

La raó de tot plegat: una pancarta de suport als presos independentistes. Segons informa el diari ‘Segre’, les grans firmes que patrocinen el pilot de Cervera van demanar a l’ajuntament de la Segarra la retirada de la pancarta de suport als presos independentistes que està situada al balcó del consistori. L’alcalde Ramon Royes, però, va fer cas omís a la petició i Márquez no sortirà a celebrar el títol mundial al balcó de la Paeria.

 

Cervera es prepara per rebre Márquez

Nou títol, nova recepció. Les rues per Cervera s’estan convertint en un habitual en un Marc Márquez que no deixa d’engrandir la seva llegenda. Títol rere títol, el museu del jove pilot lleidatà es comença a fer petit i enguany celebrarà la consecució del seu cinquè mundial de Moto GP.

 

Márquez, en aquesta línia, no oblida els seus orígens i per això tornarà a brindar el nou títol a la ciutat de Cervera. La festa tindrà lloc el proper dissabte, 10 de novembre, a partir de les 19:00 hores del vespre, quan Márquez iniciarà la seva rua habitual.

 

Marc Márquez, campió al Japó

Amb només 25 anys, el 'Tro de Cervera' ja suma 7 títols mundials —si contem els títols d’inferior categoria—. El passat 21 d’octubre, Marc Márquez va proclamar-se campió del món al circuit de Motegi en passar per davant de Cal Crutchlow, segon; i Álex Rins tercer.