Sense Categoria

Marató per donar sang a la Biblioteca Pública de Lleida

LleidaDiari
  • octubre 7, 2015
  • 2 min read
Marató per donar sang a la Biblioteca Pública de Lleida

Marató per donar sang a la Biblioteca Pública de Lleida| Redacció – Foto: lleidaalminut.com (Arxiu)

 

La Biblioteca Pública de Lleida acollirà aquest dimecres, dia 7 d'octubre, la Marató de Donació de Sang a partir de les 10 del matí fins a les 10 de la nit de manera ininterrompuda. El Banc de Sang i Teixits, conjuntament amb l’Ajuntament de Lleida i l’Associació de Donants de Sang del Segrià, organitza un any més la Marató.

 
La Creu Roja Lleida col·labora habitualment amb el Banc de Sang i Teixits a través de l’aportació de voluntaris i voluntàries que fonamentalment duen a terme tasques de difusió de les campanyes i de captació de donants. Al llarg del 2014, la Creu Roja Lleida va donar suport a més de 90 campanyes del Banc de Sang i Teixits a la demarcació de Lleida. Un total de 73 voluntaris i voluntàries de l’entitat humanitària formen part habitualment d’aquesta activitat.
 
Al llarg de tot el dia, els voluntaris i voluntàries de la Creu Roja seran presents a la Marató donant suport al personal del Banc de Sang i Teixits. Des de la Creu Roja Lleida es considera que la donació de sang és una bona oportunitat per fer un gest solidari d’una manera senzilla, ràpida i eficaç.
 
El Lleida Esportiu també dóna sang
Una representació del Lleida Esportiu, formada per jugadors del primer equip i membres del cos tècnic, també assistirà a la Marató de Donació de Sang a les 18.00 hores.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *