Marató de futbol a benefici de la campanya d’Unicef contra la desnutrició infantil

Marató de futbol a benefici de la campanya d’Unicef contra la desnutrició infantil| Redacció – Fotografia: Ajuntament de Lleida

 

Els camps municipals de Gardeny i Magraners han acollit aquest diumenge la 1a Marató de Futbol-7 que Futlleida ha organitzat a benefici de la campanya d’Unicef contra la desnutrició infantil. La iniciativa ha aplegat 32 equips de veterans d’arreu de la demarcació, amb 448 jugadors. 

La tinenta d’alcalde Montse Mínguez, acompanyada del regidor Paco Cerdà, ha assistit als partits que s’han jugat a la tarda a Gardeny en aquesta jornada esportiva. Mínguez ha felicitat els organitzadors per aquesta proposta benèfica que ha tingut una molt bona resposta. Des de Futlleida i Unicef, amb Ramon Folguera i Maria Àngels Balsells al capdavant, respectivament, han agraït la participació de tots els equips que s’han sumat a aquesta causa benèfica.
 
La campanya 'cumpledías' pretén recaptar diners per als nens i les nenes d’arreu del món que pateixen desnutrició. Rep aquest nom perquè els beneficis que es recapten sumen dies, ja que a molts llocs del món, els nens no compten anys, sinó dies. Amb els diners recollits es compren sobres amb aliment que ajuden a combatre la desnutrició dels nens, que per evitar-la s’han de prendre durant 6 setmanes. En aquesta 1a Marató s’ha recaptat 541 dies de vida per a aquests infants.