La Manreana parc ja supera els 5.000 visitants en 10 mesos

La Manreana parc ja supera els 5.000 visitants en 10 mesos, superant les expectatives dels seus promotors. La previsió dels seus promotors era d’arribar als 5000 visitants en un any i es passaran els 6000, esdevenint així un dels espais més visitats de la Plana de Lleida.

 

Aquest augment de pública ha estat gràcies al Castahalloween (que va començar el dimecres 12 d’octubre i durarà fins al 6 de novembre) la Manreana parc té els espais tematitzats de castahalloween, a més de les activitats prèmium de: tombs en poni, scape room, laberint, visites a l’hort, corregrangers… però amb elements sorpresa relacionats amb la festa!

 

Els dies centrals d’aquesta activitat extraordinària han estat el 29, 30, 31 d’octubre i 1 de novembre on es celebra el innovador castahalloween. L’activitat que està pensada en l’àmbit familiar, combina la tradició catalana de la castanyada, i l’americana de Halloween.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Les activitats més destacades d’aquests dies

Durant el dia

  • Taller de panellets, la tarda de la valentia i la festa de la castanyada

Durant la nit

  • Sopar – Bufet del Terror

Has de tenir molta gana per sopar en un menjador encantat, T’atreveixes?

  • La Granja del Terror. Quan arriba la nit a la nostra granja hi passen unes coses molt estranyes, tot es transforma!! Us trobareu un recorregut d’1 km on viuràs moments veritablement aterridors mentre intentes sobreviure entre els personatges que se n’han apoderat i que no t’ho posaran fàcil… Que tinguis sort!

Una altra activitat extraordinària que estrenarà aquest any al mes de desembre serà el fantàstic món dels tions, on les famílies visitants podran conèixer un poble fins ara mai visitat: Vilanova de Tions, el poble on viuen els tions durant tot l’any, una experiència que ens ajudarà a conèixer l’origen d’aquesta llegenda tan nostrada, mitjançant visites teatralitzades molt divertides i diferents.

 

També en aquest ordre de coses la Manreana estrenarà nova pàgina web durant la primera setmana de novembre que facilitarà l’experiència a totes les persones interessades en les activitats que s’organitzen a l’espai.