La Manreana parc inaugura la nova temporada. No us ho perdeu!

La Manreana parc inaugura temporada d'activitats el proper cap de setmana (3 i 4 de setembre), durant els primers 9 mesos des de la reobertura (postcovid) l'han visitat més de 4.000 persones i preveu arribar a les 5.000 abans d'acabar l'octubre.

 

Durant aquest temps a banda de famílies lleidatanes, n'han passat de totes les províncies catalanes, l'Aragó, Madrid, França, Japó entre moltes altres. Durant aquesta nova temporada es preveu la promoció a l'Àrea metropolitana de Barcelona i les de Tarragona, sense deixar de banda la província de Lleida.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

Imatge d'una activitat a La Manreana

La Manreana parc inaugura la nova temporada el proper i primer cap de setmana de setembre | LleidaDiari.cat

 

Les incorporacions d'aquesta temporada

Nous espais de lleure:

– Misteri a la granja. El primer escape room a l'aire lliure situat en una granja. Una activitat per gaudir en família on els petits seran els protagonistes

– Corregrangers. Els tractors són imprescindibles per fer les feines de la granja, us atreviu a conduir-ne un per primera vegada?

– Piscina + jocs d'aigua. En temporada de calor obrim la piscina per poder-te refrescar!

– El mercadet del Manreano: On els visitants podran comprar productes propis (fruita, verdura, hortalisses…) i de produtors locals

 

Nous espais més amplis pel benestar dels animals

També s'han adequat i millorat nous espais més amplis pel benestar dels animals. Es continuen mantenint les activitats de granja i dels animals salvatges en el caps de setmana prèmium. Es milloren les noves activitats temàtiques, com poden ser el: 13 comarques (festival de muralisme), Bestial (II mostra d'espectacles familiars de petit format), Castahalloween i se n'afegeixen de noves on s'espera tenir més visitants: El secret dels tions.

 

Així doncs, el proper cap de setmana 3 i 4 de setembre, serà el primer d'aquesta nova temporada, les entrades són limitades i ja es poden adquirir a la pàgina web: lamanreana.com, on també podreu conèixer al detall de tota la resta d'activitats, gaudir de descomptes i veure les opcions per quedar-vos a dinar.