La Manreana parc presenta una activitat única a Catalunya, no te la perdis!

La Manreana parc tindrà a partir del dissabte 19 novembre i fins al 8 de gener els espais tematitzats de Nadal: la casa dels caramels, carbó, pare Noels i tions ompliran les parets, també es mantenen les activitats prèmium de: tombs en poni, scape room, laberint, visites a l’hort, corregrangers….

 

Seguint amb el calendari d’activitats extraordinàries per la Manreana parc els propers 6, 8, 10 i 11 de desembre tindrà lloc l’espectacle el fantàstic món dels tions, un espectacle nadalenc que explica a grans i petits quin és l’origen dels tions tot visitant el poble fins ara mai descobert: Vilanova de tions: d’on surten, qui els vesteix, qui s’encarrega de cuidar-los en cas d’estar malalts, com se’ls ha de cuidar.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

En el muntatge hi participen professionals de l’animació infantil de la província de Lleida. D’entrada s’han programat 4 dies on en un format proper i grups reduïts podran passar-hi prop d’un miler de persones, a causa a la gran demanda de reserves que ara ja existeix, hi ha la possibilitat de prorrogar l’espectacle.

 

La iniciativa de la Manreana parc va sorgir l’any passat després de celebrar durant 3 anys l’activitat de buscar el tió i, veient que era una activitat que es repetia arreu de Catalunya. S’ha treballat durant tot l’any amb els artistes i pensant els espais adequats perquè l’experiència sigui única a Catalunya. Cal tenir en compte que la figura del tió és la que s’instal·la més dies a les cases catalanes i és única arreu del món. Les entrades ja estan a la venda a través de la pàgina web lamanreana.com, es recomana reservar per poder visitar l’espai.