Malestar al Turó de Gardeny de Lleida per diversos robatoris

El Turó de Gardeny de Lleida ha patit en els últims dies diversos robatoris, és per això que els veïns han mostrat recentment la seva intranquil•litat i molèstia. Així doncs, han reclamat a la policia més accions davant la situació que estan vivint per evitar nous incidents.

De fet, aquesta passada nit, la Guàrdia Urbana de Lleida, juntament amb els Mossos d'Esquadra, han detingut una persona que intentava robar dintre d'un vehicle en aquest barri.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

 

Davant les queixes reiterades dels veïnes i veïnes, l'Ajuntament de Lleida ha proposat a l'Associació de Veïns organitzar una xerrada amb la Guàrdia Urbana i els Mossos d'Esquadra per tal d'informar de les actuacions i així, poder millorar la comunicació.

 

Malestar al Turó de Gardeny de Lleida per diversos robatoris

Malestar en un barri de Lleida per diversos robatoris | LleidaDiari.cat

Pautes d'actuació davant de conductes incorrectes

L'alcalde accidental Toni Postius, s'ha posat en contacte aquest dilluns amb el president de l'Associació de Veïns de Turó de Gardeny, Adolfo Roqué, per explicar les actuacions policials que s'han dut a terme recentment, després que els veïns haguessin expressat la seva preocupació per alguns robatoris a vehicles.
 

Aquesta passada nit la Guàrdia Urbana ha col·laborat en una actuació dels Mossos d'Esquadra que ha acabat amb la detenció d'una persona, reincident en aquest tipus de delictes, quan va ser enxampada intentant robar en un vehicle que estava estacionat a l'altura del número 49 de l'avinguda Onze de Setembre.
 

Postius ha proposat al president de l'entitat veïnal organitzar una reunió de policia de proximitat amb la participació de responsables de la Guàrdia Urbana i dels Mossos d'Esquadra per tal d'informar els veïns sobre les actuacions al barri, donar consells de seguretat i pautes d'actuació quan es detecti alguna conducta incorrecta i poder millorar així la coordinació del veïnat amb les forces de seguretat davant aquesta situació.