Cultura

‘La mala dicció’, una al·legoria sobre el poder de la paraula, a l’Escorxador

Marta Romera
  • octubre 21, 2022
  • 2 min read
‘La mala dicció’, una al·legoria sobre el poder de la paraula, a l’Escorxador

‘La mala dicció’, una al·legoria sobre el poder de la paraula i el deliri de la imaginació, arribarà aquest dissabte, a les 20 hores, al Teatre Municipal de l’Escorxador, en el marc de la programació de tardor de LaTemporada Lleida. Indi Gest porta la darrera peça de la Triologia del Lament: una perversió de la tragèdia shakespeariana Macbeth.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

I si les paraules fessin mal de veritat? Som sota els efectes d’un encanteri que ens fa viure encegats pel capitalisme actual entre el de dalt i el de baix, entre el bé i el mal–. I, per la gràcia geogràfica i l’evident polaritat, ens ha tocat tenir el poder i la il·lusió de llibertat. I dominats per aquestes capacitats i eternament insatisfets, hem abusat de poder i ens hem excedit d’autoritat, creant crims innombrables que han portat el món al límit del col·lapse.

Ara, conscients, vivim un temps de remordiments i a la nit sentim sorolls que ens roben el son. Un cop destruït el món natural, només ens queda aquest món abarrotat del llenguatge. Ens ha caigut una maledicció per haver portat la mà a l’addicció. Les entrades (20 € general / 18 € Amic/Amiga de LaTemporada) es poden comprar a les taquilles de l’Auditori Municipal Enric Granados, Teatre Municipal de l’Escorxador i al web de LaTemporada Lleida.

Marta Romera
Sobre l'Autor

Marta Romera

Marta Romera (Castelló de la Plana, 1989). Llicenciada en periodisme per la URV. Redactora de LleidaDiari.cat des del 2017. Durant cinc anys va ser redactora al diari 'La Mañana' de Lleida i en l'actualitat col·labora a Onda Cero Lleida. També és corresponsal de l'Agència EFE a la demarcació de Lleida. El meu Linkedin

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *