Sense Categoria

Mahalta, Goyescas, Maria Tersa, Garrotin, Gota de la Llet, Cuirassa donaran nom a carrers de Lleida i Raimat

Avatar
  • juny 19, 2018
  • 3 min read

La Seu Vella de Lleida |

 

La comissió especial de carrers, presidida per la tinent d'alcalde Montse Parra, ha informat aquest dilluns de la nova denominació de carrers de diferents barris de la ciutat i de Raimat. Els nous noms i les seves ubicacions són els següents:

  

  

Plaça del Turó de Gardeny – a petició de l'AV del Turó de Gardeny (situada al Passeig Onze de Setembre, a la vora de l'Escola Bressol de la Mariola).

  

  

Espai dels gegants – en homenatge als Gegants de Lleida (placeta situada al carrer Cardenal Cisneros, al costat del Servei Municipal Materno- Infantil).

  

  

Carrer de la Boira (carrer situat al Secà de Sant Pere, des de la plaça d'Andalusia fins als carrers que s'urbanitzaran situats en l'àmbit del SUR-4).

  

  

Ronda de la Terra (carrer situat a la Cerdera Alta, partint del carrer Plutó fins a voltar el carrer d'Urà).

  

  

Carrer de la Lluna (carrer situat a la zona de la Cerdera Alta, perpendicular al carrer del Sol i paral·lel al carrer Plutó).

  

  

Carrer de Mahalta – en homenatge al poeta lleidatà Màrius Torres (carrer situat a la zona de la urbanització del Golf de Raïmat, perpendicular al carrer Golf de Raimat).

  

  

Carrer de Goyescas – en homenatge a l'òpera del compositor lleidatà Enric Granados (carrer situat a la zona del Golf de Raimat, perpendicular al nou carrer Mahalta).

  

  

Carrer de la Gota de la Llet – (carrer situat a la zona del Golf de Raimat, perpendicular al carrer del Golf i també de nova urbanització).

  

  

Carrer de Maria Tersa – en homenatge a la primera dona lleidatana locutora de Ràdio Lleida (carrer perpendicular al carrer de Mahalta, situat a la zona del Golf de Raimat).

  

  

Plaça del Blat (plaça situada al barri de Magraners, entre els carrers de l'Albi i del Vendrell).

  

  

Plaça del Garrotin (plaça situada al Centre Històric, en la confluència dels carrers Caldereries i Carniceries).

  

  

Parc de la Cuirassa (situat al Centre Històric, on estava situat el Call Jueu).

  

 

 

També s'ha donat compte aquest dilluns a la comissió de la correcció dels següents carrers: Vicenç Ximenis per Vicenç Ximenez, el nom de plaça Ricard Vinyes per Ricard Viñes, donar d'alta al nomenclàtor de carrers Travessera de la Sèquia Major i Camí de Boixadors i el canvi d'ubicació del nom de José Luis González Mínguez, que se situarà en un carrer paral·lel al carrer Golf de Raimat, que va impulsar.

 

S'ha informat del canvi d'ubicació el nom plaça de les 13 Roses, que donarà nom a l'espai situat al barri de Magraners entre els edificis dels carrers de Cambrils, carrer de Valls, carrer de l'Albi i carrer del Vendrell i, així mateix, es restitueix la placa del carrer Domènec de Miguel, que s'ubicarà en l'únic habitatge construït en aquest carrer i que dóna a la plaça Pare Nadal, núm.14. En la reunió de la comissió s'ha acordat elaborar un document per establir els criteris per establir les properes denominacions de nous carrers.

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *