Mago de Oz, Doctor Prats, Enzel i Kapritxo, seran els caps de cartell de la Festa Major de les Borges

Cartell de l'esdeveniment

Cartell de l'esdeveniment | LleidaDiari.cat

 

La Comissió de Festes de les Borges ha donat a conèixer la programació musical prevista per a la Festa Major 2019 de les Borges Blanques, que es durà a terme els dies 30 i 31 d'agost, 1, 2 i 3 de setembre. En ella, destaquen els grups Mago de Oz, Doctor Prats, Enzel i Kapritxo, com a caps d'un cartell que enguany comptarà amb 18 formacions i Dj diferents.

 

El primer plat fort arribarà divendres, 30 d'agost, a partir de la mitjanit i a la Zona de Penyes, on després del sopar del jovent, els populars terrassencs Doctor Prats seran els protagonistes d'una nit que també comptarà amb les versions dels manresans Autoput, i els ritmes del Dj XXP i el Dj Davi G.

 

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

Destaca la presència de l'històric grup de folk metal madrileny, Mago de Oz

De cara al dissabte, 31 d'agost, a partir de les 00.30 hores, a la Plaça Europa, arribarà el torn de l'històric grup de folk metal madrileny, Mago de Oz; tot i que allí estaran molt ben acompanyats pel rap combatiu dels barcelonins Lágrimas de Sangre; i per les conegudes versions del grup lleidatà la Cosa Nostra.

 

El diumenge, 1 de setembre, a la Zona de Penyes i a partir de les 18 hores, tindrà lloc l'Electrònic Sunset 2019, amb els DJ's Schwarnold Arzenegger & Trebor. Més tard, cap a la 1 de la matinada, desprès de la popular i divertidíssima cursa d'Ornis, els Objectes Rodants No Identificats de les Borges, prevista a les 22.00 hores, la Zona de Penyes acollirà el pop lleidatà i borgenc dels apreciats Enzel; així com el Rock, Reggae i Ska del grup lleidatà la Reixa; a més a més de les vibrants mescles del Dj Mendo.

 

El dilluns, 2 de setembre, hi haurà una altra activitat simpàtica i emblemàtica a la capital garriguenca, la Cursa de Barques a les Basses del Terrall, a les 17.30 hores. A les 23 hores, la gresca continuarà amb el Correbars amenitzat pels ritmes afroamericans dels vilanovins ZeBrass Marching Band; que culminarà a la Zona de Penyes amb l'homenatge al rock català dels anys 90, a càrrec dels barcelonins Ruc 'N' Roll; i les combinacions musicals del Dj Pablo Osorio i el Dj David Morales.

 

La traca final de les festes

Finalment, el dimarts, 3 de setembre, a partir de la mitjanit, la Zona de Penyes es bellugarà amb el reggae, l'ska, la cúmbia i la rumba, amb pinzellades de calypso, de la banda lleidatana i borgenca Kapritxo. A continuació, els Tabalers del Grup de Diables els Borjuts, s'encarregaran de traslladar el ritme fins al Pavelló Francesc Macià, on la Festa Major 2019 de les Borges posarà el punt final amb les versions de l'orquestra lleidatana la Fania, i les melodies que surten dels plats del Nar6 Sound.

 

També et poden interessar…