Sense Categoria

Lozano i Martínez guanyen les ‘3 hores de resistència de motocròs’ de Ponts

LleidaDiari
  • gener 27, 2014
  • 2 min read
Lozano i Martínez guanyen les ‘3 hores de resistència de motocròs’ de Ponts

Lozano i Martínez guanyen les ‘3 hores de resistència de motocròs’ de Ponts| Redacció – Fotografia: Moto Club Segre

 

Álvaro Lozano i José Luis Martínez, amb una Yamaha, han estat els guanyadors de la 34a edició de les ‘3 hores de resistència de motocròs’, amb la participació de 47 equips. Aquesta prova, organitzada pel Moto Club Segre, era la primera del campionat català de resistència sobre terra, que tradicionalment es comença al circuit ‘El Bosquet’ de Ponts.

Lozano i Martinez van realitzar un total de 85 girs al circuit de 1.800 metres. Nil Arcarons, pilot que enguany ha finalitzat al segon lloc, va compartir una KTM amb Gerard Salavedra. La tercera plaça absoluta va correspondre a Iker Larrañaga i Jaume Betriu, amb una Husqvarna. 
 
La cursa va ser, en tot moment, encapçalada per Lozano i Martinez. A les últimes voltes l’equip Arcarons-Salavedra i Betriu-Larrañaga van tenir un frec a frec, guanyat finalment pels de KTM. La quarta posició ha estat per l’equip de Yamaha Ausió Ander Valentin i Nil Pons, pilots de la categoria RS2 sènior. 
 
Els guanyadors de totes les categories van ser: en la categoria Master, Sergi Lasala i Pere Caro; Alvaro Lozano i Jose Luis Martinez, en RS1 Sènior; Jaume Betriu i Iker Larrañaga, en RS2 Sènior; Albert Arjonilla i Oriol Casas, en RS1 Júnior; Gerard Gomez i Bernat Cortes, en RS2 Júnior; i finalment, en la categoria RT1, en la qual participa un sol pilot, Sergi Sangrà.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *