Lorena Gómez s’estrena com a dissenyadora i llença una línia d’arracades

Imatge de Lorena Gómez amb les arracades

Imatge de Lorena Gómez amb les arracades | @lorenagomez_

 

La cantant lleidatana Lorena Gómez torna a estar d'enhorabona. No hi ha dubte que aquest és un gran any per l'artista de Ponent que, després dels seus èxits musicals, ara sorprèn els seus seguidors estrenant-se com a dissenyadora de joies, tal com ho ha manifestat Lorena a través de les seves xarxes socials. Concretament, es tracta del llançament de la línia de joies que ha dissenyat amb Ararat Joyas i que porta com emblema «Brilla amb orgull».

 

La lleidatana que dissenyat unes arracades en forma de banya amb sis colors diferents que, cadascun d'ells representa una cosa diferent. Vida, salut, llum del sol, natura, serenitat i esperit són els talismans que, segons Lorena, l'acompanyaran en aquest gran any de feina.

 

Estrenar-se com a dissenyadora era un dels seus somnis i, ara, el fa realitat. Per a celebrar-ho, la cantant ha decidit sortejar els tres primers exemplars d'arracades. Per a fer-te amb una d'elles has de seguir el compte de la Lorena d'Instragam, també la d'Ararat Joyas, donar-li un m'agrada a la fotografia que ha publicat per a fer l'anunci i citar a tres persones en un comentari. D'aquesta manera, en 72 hores es publicaran els guanyadors.

Imatge de les arracades

Imatge de les arracades | @lorenagomez_

 

 

La bona sort de Lorena

Lorena està molt satisfeta i contenta amb la trajectòria professional que està aconseguint després del seu pas pel programa de televisió «Tu Cara Me Suena». Des de llavors ha tret a la llum el seu primer single «Indomable» i, el seu segon, «Vulnerable a ti». A més a més, la lleidatana ha tingut l'oportunitat de formar part de la gira d'estiu de Cadena Dial per segon any consecutiu, fet que li ha permès estendre el seu talent per tot el territori espanyol. El llançament de la seva línia de joies és un pas més que demostra la constància i forma de treballar d'aquesta lleidatana que es va donar a conèixer després de guanyar una edició d'Operación Triunfo fa ja més de deu anys. Per molts èxits més, Lorena!