Edició 2021

L’oli com un producte internacionalitzador de les terres de Lleida

  • gener 12, 2013
  • 2 min read
L’oli com un producte internacionalitzador de les terres de Lleida

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, ha participat aquest divendres en la presentació de la Fira de l’Oli de Qualitat Verge Extra i la 50a Fira de les Garrigues, que ha presidit el conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Ambient, Josep M. Pelegrí, i que ha tingut lloc al Museu Diocesà Comarcal de Lleida.

Durant la seva intervenció, el president de la Diputació ha explicat que fires com la de Borges “han de permetre plantejar una reflexió en tots aquells aspectes que incideixen en la millora de l’eficiència de la producció i en la seva comercialització”. I ha explicat: “Cal repensar estratègicament el sector davant un entorn cada cop més competitiu, buscar l’habilitat per diferenciar-se i la capacitat d’internacionalització com a estratègia de creixement”.
 
Reñé ha afirmat que “per la seva altíssima qualitat i especificitat, l’oli verge extra és un producte estratègic del sector agroalimentari d’aquestes terres, fet pel qual hem de posar tot el que estigui al nostre abast per defensar-lo i donar-lo a conèixer, tant als mercats nacionals com internacionals”.
 
Després de la presentació ha tingut lloc l’acte d’agermanament entre la Fecoll-Caragol i el Patronat Fira de les Garrigues, que ha estat apadrinat per l’escriptor Josep Vallverdú.

Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.