Sense Categoria

L’Obra Social ‘la Caixa’ col·labora amb la Fundació Aspros per l’adquisició d’un vehicle

Avatar
  • juliol 26, 2017
  • 2 min read
L’Obra Social ‘la Caixa’ col·labora amb la Fundació Aspros per l’adquisició d’un vehicle

Imatge del cotxe d'Aspros | LleidaDiari.cat

 

El director de Banca d'Institucions de CaixaBank a Lleida, Geremi Cami, el director d'àrea de negoci de Lleida Ciutat Ignasi Fanlo i l'equip directiu de la Fundació ASPROS, Enric Herrera i Anna Campos, han anunciat aquest dimecres la col·laboració de l'Obra Social 'la Caixa' amb 10.000 euros. En concret, la Fundació ASPROS ha adquirit una furgoneta adaptada, Opel Vivaro, de 9 places, per moure els més de 30 residents de les 'Llars Lleida' que presenten dificultat de mobilitat, i que han de ser desplaçats a les visites mèdiques, a les activitats programades, sessions de fisioteràpia, entre d'altres. 'Llars Lleida' és un programa d'acolliment residencial avançat, que permet a persones amb discapacitat intel·lectual, viure amb pisos de diferents barris a la ciutat de Lleida. La finalitat de les residència es que les persones puguin integrar-se amb normalitat al seu entorn, fomentant així l'autonomia personal i social, i desenvolupant una correcta convivència tant amb els companys i veïns com amb l'entorn general de la ciutat.

L'Obra Social “la Caixa” ha destinat una ajuda de 10.000 euros a aquesta col·laboració, que s'emmarca en les actuacions que impulsa directament la xarxa financera de CaixaBank a Lleida per donar resposta a les necessitats del seu entorn més immediat. A través d'aquestes iniciatives, i gràcies a la confiança que dipositen els clients de CaixaBank a l'entitat, l'Obra Social fa patent el seu compromís amb Lleida. Anualment, l'Obra Social “la Caixa” destina una partida específica i descentralitzada del seu pressupost a la xarxa d'oficines de CaixaBank a cada territori. Aquesta xarxa es fa responsable de la gestió dels fons assignats i promou activitats en sintonia amb les línies d'acció estratègiques de l'Obra Social.

 

Aquestes actuacions posen de manifest la raó de ser de l'entitat: el retorn a la ciutadania de part dels beneficis que genera l'activitat financera per contribuir a la millora del seu entorn, promovent una atenció especial als col·lectius més vulnerables.
 

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *