Edició 2021

L’Obra Social ‘la Caixa’ col·labora amb la Fundació Aspros per l’adquisició d’un vehicle

  • juliol 26, 2017
  • 2 min read
L’Obra Social ‘la Caixa’ col·labora amb la Fundació Aspros per l’adquisició d’un vehicle
L’Obra Social ‘la Caixa’ col·labora amb la Fundació Aspros per l’adquisició d’un vehicle

Imatge del cotxe d'Aspros | LleidaDiari.cat

 

El director de Banca d'Institucions de CaixaBank a Lleida, Geremi Cami, el director d'àrea de negoci de Lleida Ciutat Ignasi Fanlo i l'equip directiu de la Fundació ASPROS, Enric Herrera i Anna Campos, han anunciat aquest dimecres la col·laboració de l'Obra Social 'la Caixa' amb 10.000 euros. En concret, la Fundació ASPROS ha adquirit una furgoneta adaptada, Opel Vivaro, de 9 places, per moure els més de 30 residents de les 'Llars Lleida' que presenten dificultat de mobilitat, i que han de ser desplaçats a les visites mèdiques, a les activitats programades, sessions de fisioteràpia, entre d'altres. 'Llars Lleida' és un programa d'acolliment residencial avançat, que permet a persones amb discapacitat intel·lectual, viure amb pisos de diferents barris a la ciutat de Lleida. La finalitat de les residència es que les persones puguin integrar-se amb normalitat al seu entorn, fomentant així l'autonomia personal i social, i desenvolupant una correcta convivència tant amb els companys i veïns com amb l'entorn general de la ciutat.

L'Obra Social “la Caixa” ha destinat una ajuda de 10.000 euros a aquesta col·laboració, que s'emmarca en les actuacions que impulsa directament la xarxa financera de CaixaBank a Lleida per donar resposta a les necessitats del seu entorn més immediat. A través d'aquestes iniciatives, i gràcies a la confiança que dipositen els clients de CaixaBank a l'entitat, l'Obra Social fa patent el seu compromís amb Lleida. Anualment, l'Obra Social “la Caixa” destina una partida específica i descentralitzada del seu pressupost a la xarxa d'oficines de CaixaBank a cada territori. Aquesta xarxa es fa responsable de la gestió dels fons assignats i promou activitats en sintonia amb les línies d'acció estratègiques de l'Obra Social.

 

Aquestes actuacions posen de manifest la raó de ser de l'entitat: el retorn a la ciutadania de part dels beneficis que genera l'activitat financera per contribuir a la millora del seu entorn, promovent una atenció especial als col·lectius més vulnerables.
 

Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.