L’Obra Social ”la Caixa” destina més de 80.000 euros a tres projectes de Lleida

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu | LleidaDiari.cat

 

Més de 2.000 persones, principalment gent gran, persones amb discapacitat o malaltes de càncer que viuen a les comarques del Segrià, el Solsonès i el Pallars Jussà, a la província de Lleida, seran les beneficiàries directes dels ajuts que l’Obra Social ”la Caixa” destina aquest any a la millora de la qualitat de vida de persones en situació de malaltia, la inserció sociolaboral i la promoció de l’autonomia personal i prevenció de la dependència impulsats per l’Asociación Española contra el Càncer-Lleida, l’Associació Alba i Riuverd Empresa d’Inserció SCCL, que han estat seleccionats en la convocatòria d’Acció Social a l’Àmbit Rural 2018, amb una dotació total de 83.700 euros.

 

Aquesta convocatòria té com a objectiu la millora de la qualitat de vida de les persones en risc o situació d’exclusió social que viuen en el medi rural, principalment menors, joves, dones, immigrants, gent gran i persones discapacitades o amb malaltia mental. En el conjunt de tot l’Estat, han estat seleccionats 36 projectes que suposen una inversió total de 906.800 euros i que tindran com a beneficiàries directes 12.000 persones. A més, els projectes compten amb la participació de prop de 200 professionals del sector i 800 voluntaris.

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu | LleidaDiari.cat

 

 

La convocatòria d’Acció Social a l’Àmbit Rural 2018 forma part del Programa d’Ajuts a Projectes d’Iniciatives Socials que impulsa anualment l’Obra Social ”la Caixa” i que aquest any destina 18,5 milions d’euros a projectes que tenen cura de diferents àmbits, sempre amb el propòsit d’oferir oportunitats als col·lectius en situació de vulnerabilitat social. Amb aquesta acció, l'Obra Social mostra una vegada més el seu compromís per ajudar als més desfavorits de la societat. Aquesta no és la primera vegada que la fundació duu a terme aquest tipus d'iniciatives a la demarcació de Lleida., ja que són milers de persones els que ja poden dir que s'han beneficiat d'algun dels seus programes.