Lo Pau de Ponts dedica una cançó a la boira de Lleida

La boira i l'hivern de Lleida formen un binomi que no es pot separar. Quan baixen les temperatures a la demarcació, comença a aparèixer aquest fenomen meteorològic tant lleidatà. I per a homenatjar-lo, Lo Pau Ponts ha afinat de nou la veu i li ha dedicat una cançó.

 

Tal com ha difós el mateix artista de la Noguera a les xarxes socials, la cançó parla de la diferència de temps una vegada es passen límits amb altres demarcacions i, fins i tot, de la dificultat de conduir sense veure gairebé res davant.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

 

Les advertències i recomanacions del cantant

També parla que els enamorats han d'anar amb compte, ja que és possible que una vegada passi l'hivern i torni a sortir el sol, es vegin cares que no s'havien apreciat d'igual forma fins llavors.

 

Evidentment, tota la cançó està produïda amb un toc d'humor, el mateix que caracteritza al cantant. Sigui com sigui, el cert és que els lleidatans o tots aquells forans que s'apropin aquestes terres des d'ara i fins entrada la primavera, podran veure com la boira els hi cau sobre el cap, els hi mulla les espatlles i, sobretot, els hi regala un paisatge i ambient únic i lleidatà.