Lluís Rodero es queda a l’ICG Software Lleida

Lluís Rodero es queda a l’ICG Software Lleida| Redacció – Fotografia: ICG Software Lleida

 

El ‘pichichi’ de l’ICG Software Lleida, Lluís Rodero, es queda finalment al club, després de que aquest li hagi ofert una bona fitxa lligada a un lloc de treball. Aquest jugador, qui ha comunicat que prefereix continuar amb el seu equip de casa, havia rebut una molt bona oferta d’una altra entitat.

Han estat deu dies de tensió i moltes reunions entre el jugador, l’entrenador, Albert Folguera, i el president del club, Enric Duch, on s’han valorat coses, tant esportives, emocionals, com de futur per intentar retenir a Rodero. Unes negociacions que finalment han arribat a bon port. Folguera ha estat determinant per la continuïtat del jugador, aportant la seva experiència professional de tants anys a l’elit de l’hoquei. Li ha fet veure a en Lluís que a la seva edat i després de tornar al club que l’havia format, marxar ara, hagués estat un error, i més, amb el bon equip que hi ha en l’actualitat i les perspectives de futur del Llista, amb el projecte d’Europa i un altre any a la millor lliga del món
 
Rodero és un dels pilars fonamentals i l’ICG no tenia el propòsit de ficar un altre jugador al seu lloc. 
 
Dins la vessant emocional el president ha fet veure al jugador la gran estima que li té l’afició lleidatana i encara més, pels més petits del club, on el ‘pichichi blau fa d’entrenador, realitzant una gran tasca formativa, i que sense ell l’hoquei Llistat perdria un valor afegit de cara a formar futurs jugadors. El president s’ha compromès, com venia fent ja fa uns mesos, a buscar un lloc de treball pel jugador, ja que el club no pot assumir augmentar la vessant econòmica pel que fa a les fitxes dels jugadors, degut a la delicada situació de l’entitat, que recordem fa tres anys intenta subsistir amb un gran deute acumulat d’anys anteriors i que poc a poc es va fent front, per tal d’anar eixugant el deute.
 
Per tant, satisfacció total dins el club per la continuïtat del jugador, i entusiasme per part d’aquest per tornar a intentar segellar una magnifica temporada com la passada.