La Llotja de Lleida acollirà 150 cotxes modificats aquest cap de setmana

La Llotja de Lleida acollirà la 9a edició de l’Stance Caragol el pròxim diumenge 24 de març, on uns 150 cotxes modificats de tota Espanya, Andorra i França es reuniran a la capital del Segrià. L’entrada és gratuïta i l’horari de l’esdeveniment serà de 10h. a 18h., i des de l’organització han assegurat que «és crucial que els visitants de fora coneguin la nostra ciutat i la seva cultura i gastronomia, i al mateix temps que els locals apreciïn els cotxes modificats amb bon gust que difícilment es veuen al carrer».

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Segons ha informat aquest dimecres la mateixa organització, el nombre d’inscrits d’enguany és similar al de l’any anterior, «demostrant que l’esdeveniment està consolidat en l’àmbit espanyol, ja que alguns participants hi tornen, d’altres hi participen per primera vegada i alguns han expressat el seu desig d’assistir-hi, malgrat les circumstàncies que els han impedit fer-ho en aquesta ocasió, ja que en altres edicions van gaudir tant de l’esdeveniment com de la ciutat». També destaquen especialment la presència de participants francesos, «que contribueix a posar el nom de Lleida en el panorama internacional dels cotxes modificats».

L’objectiu principal de l’organització és que els participants descobreixin tant la ciutat com la seva cultura i gastronomia, mentre que també volen que els locals comparteixin la seva passió amb altres amants del motor. A la plaça de la Llotja es podran observar cotxes de diverses marques i models, tots preparats amb llantes, suspensions i altres modificacions, «mantenint sempre l’elegància i els trets d’identitat del vehicle». Paral·lelament, s’han organitzat altres activitats com un toro mecànic o una exposició de motocicletes Harley Davidson. «Esperem que tant els participants com els visitants gaudeixin d’un dia especial», han conclòs.