Sense Categoria

Llívia i Ciutat Jardí també estan de celebració

LleidaDiari
  • agost 28, 2015
  • 2 min read
Llívia i Ciutat Jardí també estan de celebració

Llívia i Ciutat Jardí també estan de celebració| Redacció – Fotografia: Ajuntament de Lleida

 

Llívia i el barri de Ciutat Jardí inicien també aquest divendres la seva Festa Major, amb el tradicional pregó i la proclamació de les pubilles i els hereus. Fins diumenge, han organitzat diverses propostes per a grans i petits.

A Llívia, el tret de sortida de la celebració s'iniciarà amb la lectura del pregó i la proclamació de les pubilles i els hereus. La festa s'allargarà fins diumenge, amb activitats per a petits i grans.
 
Per dissabte, hi ha programada una gimcana, una batalla d'aigua, un concurs de botifarra, jocs per a la mainada, manualitats i una sessió de ball a la nit. Ja diumenge, tindrà lloc la tradicional missa a la parròquia del barri, una xocolatada, castells inflables i el ball de fi de festa, entre d'altres activitats.
 
Paral·lelament, al barri de Ciutat Jardi, la celebració s'iniciarà aquest divendres amb una sardinada popular i el pregó del tinent d'alcalde i regidor del barri, Xavier Rodamilans, qui centrarà el seu discurs en la participació activa dels ciutadans, i també els joves, en la millora del barri i la ciutat, la voluntat de canvi i la unió dels veïns a l'hora de tirar endavant projectes comunitaris engrescadors i que englobin les sensibilitats i inquietuds de tothom.
 
La programació de la Festa Major de Ciutat Jardí inclou dissabte una festa de l'escuma per als més menuts i una revetlla popular amb ressopó. Diumenge tindrà lloc la tradicional missa a la Parròquia de Montserrat de Lleida i un espectacle infantil de màgia, de l'associació Mags i Il·lusionistes de Lleida, entre d'altres propostes.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *