Categories: Lleida

El Llista Blava vol omplir dissabte l’Onze de Setembre

El Lleida Llista Blava ha presentat aquest dimarts la campanya #jovincjoanimo amb l’objectiu de fer una crida a omplir dissabte el pavelló municipal Onze de Setembre. El regidor de Joventut, Festes, Tradicions, Esports i Activitat Física, Ignasi Amor, ha acompanyat el president del club, Enric Duch, a la qual s’hi han sumat els principals clubs de la ciutat, en la presentació d’aquesta iniciativa. L’objectiu de la campanya que ha impulsat el club és que la ciutadania conegui la importància d’un fet històric en l’esport de Lleida i doni suport a l’equip davant d’un dels partits més importants de la temporada com és classificar-se per cinquena vegada a la Final Four de la Europe Cup, de la qual el Lleida Llista s’ha alçat com a campió en tres ocasions.

Així, els socis i les sòcies de la resta de clubs de la ciutat podran comprar la seva entrada a un preu especial de 2 € i totes aquelles persones que vagin al pavelló vestits amb els colors del club també tindran un preu reduït de 5 €. Els socis i les sòcies del Llista Blava, que ja tenen l’entrada gratuïta, podran convidar una altra persona per anar al pavelló. El partit és a les 20.00 hores i les taquilles de l’Onze de Setembre estaran obertes una hora abans.

 

Duch ha comunicat que «hem d’estar a l’altura de la fita històrica que podem aconseguir aquest dissabte al vespre». I és que si els del Segrià capgiren l’eliminatòria de quarts de final contra el conjunt italià del Bassano, on a Itàlia es va perdre 2-1, serien l‘únic equip que acumularien 5 entrades consecutives a la Final Four de l’Europe Cup.

 TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

La campanya #jovincjoanimo també incideix en el mateix dia de partit. D’entrada s’ha fet una crida a nens, joves i famílies del club perquè facin de voluntaris aquest dissabte. Les seves tasques seran d’incentivar l’animació a la grada. En aquest aspecte cal remarcar que es comptarà amb persones reconegudes en l’animació dins del món de l’hoquei.

 

També s’ha fet una crida perquè la grada ja s’ompli i canti 30 minuts abans del partit, per tal d’animar als jugadors des de l’escalfament i, d’aquesta manera, podran participar en diferents sortejos: una samarreta del primer equip signada per tots els jugadors, un estic amb les mateixes firmes i una bufanda o carnet de socis vàlids fins a final de temporada.

Mar Laborda

Recent Posts

Detinguts dos homes a Catalunya per caçar becades i penjar-ho a les xarxes

Efectius del Grup Especial de Verins i Antifurtivisme del cos d'Agents Rurals han identificat i…

9 hores ago

Algunes comarques catalanes podrien registrar més de 100 mm de pluja en les pròximes hores

Protecció civil activa la Prealerta #INUNCAT, ja que segons el METEOCAT a partir de les…

10 hores ago

El Museu de l’Aigua de Lleida celebra la primavera amb uns tallers d’art infantil

El Museu de l'Aigua de Lleida ha organitzat un taller per a infants de 5…

13 hores ago

Última hora: Moren ofegats a Tarragona un menor que no podia sortir del mar i un home que l’ha intentat rescatar

Dues persones han mort aquest dijous a la platja del Miracle de Tarragona, una de…

13 hores ago

Descobreixen la fonda més antiga del país amb 500 anys d’història a la demarcació de Lleida

La revista 'Descobrir' ha localitzat el document fundacional de l'Hostal de Pinós (Solsonès), considerada la…

13 hores ago

Busquen un grup que hauria apallissat a cops de pal un jove a Catalunya

Els Mossos d'Esquadra busquen entre tres i cinc persones que aquest dimecres al vespre haurien…

14 hores ago