Sense Categoria

Llibertat amb mesures cautelars per l’individu acusat de violar una dona a l’entorn de la Seu Vella

LleidaDiari
  • novembre 25, 2021
  • 3 min read
Llibertat amb mesures cautelars per l’individu acusat de violar una dona a l’entorn de la Seu Vella

L'Audiència de Lleida ha deixat en llibertat aquest 25 de novembre a l'individu de 45 anys acusat de violar i agredir a una dona de 40 anys a l'entorn del Turó de la Seu Vella durant la matinada d'aquest darrer 4 de novembre. Els fets van ser denunciats per la mateixa víctima a les dependències de la Policia Local de Lleida passades les tres de la matinada d'aquella jornada.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

 

La magistrada encarregada del cas manté encara oberta la causa per un delicte d'agressió sexual; però, malgrat aquesta circumstància i després d'haver escoltat durant aquests dies les declaracions de l'home acusat, de nacionalitat algeriana, i la dona denunciant, la Sala ha decidit acceptar la petició que havia cursat l'advocat de la defensa i ha acordat la posada en llibertat de l'home, el qual estava a la presó des de feia 20 dies.

 

Llibertat amb mesures cautelars per l’individu acusat de violar una dona a l’entorn de la Seu Vella

Els fets van tindre lloc a l'entorn de la Seu Vella | LleidaDiari.cat

 

L'Audiència de Lleida, tot i posar-lo en llibertat ha acordat però, imposar-li un seguit de mesures cautelars com ara no poder acostar-se a la denunciant a menys de 100 metres i haver de comparèixer els dies 1 i 15 de cada mes davant el jutjat. Segons les primeres investigacions, realitzades, la víctima, que va denunciar els fets davant la Guàrdia Urbana de Lleida, exerciria la prostitució i l'agressor seria un dels seus clients. 

 

 

En el moment de denunciar la violació davant dels agents de la Guàrdia Urbana de Lleida, la dona presentava un seguir de lesions diverses i va facilitar una descripció del seu agressor, la qual va facilitar la detenció d'aquest a l'entorn del lleidatà carrer de Prat de la Riba. Entre les lesions que presentava la dona figuraven diverses ferides i cops a la cara i la resta del cos. A més a més, la seva roba estava malmesa i presentava dificultats per a caminar. Tot plegat va fer necessari traslladar la dona a l'Hospital Arnau de Vilanova, on va rebre atenció mèdica i suport psicològic. A l'endemà mateix dels fets, el dia 5 de novembre, es va decretar presó incondicional sense fiança per al presumpte agressor, el qual ha sortit ara en llibertat, tot just vint dies després dels fets i coincidint, precisament, amb el Dia internacional contra la violència envers les dones

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *