Llesta la renovació d’una cèntrica cruïlla de carrers a Lleida

Imatge de la cruïlla del carrer Pallars de Lleida

Llesta la renovació de la cruïlla entre els carrers Pallars, Ramon Llull i Alcalde Porqueres | LleidaDiari.cat

L'Ajuntament de Lleida finalitzarà els dies vinents les obres de remodelació de la cruïlla situada entre els carrers Pallars, Ramon Llull i Alcalde Porqueres, al barri del Clot de les Granotes.

 

Es tracta d'una actuació destinada a millorar la mobilitat i la seguretat viària, ampliant l'espai de pas per als vianants, que fins ara no disposaven d'itineraris còmodes en aquest punt.

 

[predef]telegram-lleidadiari-492[/predef]

 

Prioritzar l'espai per a vianants

El primer tinent d'alcalde i regidor d'Urbanisme, Toni Postius, ha visitat aquest dijous aquest punt del Clot, acompanyat de la regidora de barri, Marta Gispert, i ha assenyalat que la millora respon a la voluntat del govern de prioritzar l'espai per a vianants.

 

L'obra ha consistit a reordenar l'espai viari, tant de vehicles com de vianants, ampliant les voreres i creant dues noves placetes amb jardineria i plantació d'arbrat. També es modifica la semaforització i el mobiliari urbà, que incorpora bancs, papereres i aparca bicis. La fase final de les obres, un cop ho han permès les condicions climàtiques, consistirà a pintar els nous espais per a vianants i la senyalització horitzontal. El pressupost de l'obra ha estat, amb IVA inclòs, de 48.180,63 euros.

 

També et poden interessar…