Sense Categoria

Llesta la renovació d’una cèntrica cruïlla de carrers a Lleida

Avatar
  • febrer 27, 2020
  • 2 min read

Llesta la renovació de la cruïlla entre els carrers Pallars, Ramon Llull i Alcalde Porqueres | LleidaDiari.cat

L'Ajuntament de Lleida finalitzarà els dies vinents les obres de remodelació de la cruïlla situada entre els carrers Pallars, Ramon Llull i Alcalde Porqueres, al barri del Clot de les Granotes.

 

Es tracta d'una actuació destinada a millorar la mobilitat i la seguretat viària, ampliant l'espai de pas per als vianants, que fins ara no disposaven d'itineraris còmodes en aquest punt.

 

[predef]telegram-lleidadiari-492[/predef]

 

Prioritzar l'espai per a vianants

El primer tinent d'alcalde i regidor d'Urbanisme, Toni Postius, ha visitat aquest dijous aquest punt del Clot, acompanyat de la regidora de barri, Marta Gispert, i ha assenyalat que la millora respon a la voluntat del govern de prioritzar l'espai per a vianants.

 

L'obra ha consistit a reordenar l'espai viari, tant de vehicles com de vianants, ampliant les voreres i creant dues noves placetes amb jardineria i plantació d'arbrat. També es modifica la semaforització i el mobiliari urbà, que incorpora bancs, papereres i aparca bicis. La fase final de les obres, un cop ho han permès les condicions climàtiques, consistirà a pintar els nous espais per a vianants i la senyalització horitzontal. El pressupost de l'obra ha estat, amb IVA inclòs, de 48.180,63 euros.

 

També et poden interessar…

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *