Dos lleidatans guanyen el premi al millor pastís a Madrid

Dos estudiants de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Lleida (ESCHOTUR Lleida), Roman Sisko i la Mariona Navarro, han aconseguit una destacada victòria en el IV Campionat Nacional d’Estudiants de Pastisseria, organitzat per la Confederació Espanyola d’Empresaris Artesans de Pastisseria (CEEAP). El duet va emportar-se el Primer Premi al Millor Cake i va assolir la segona posició en la categoria absoluta de la competició.

Els protagonistes del pastís guanyador van ser la Pera de Lleida, els Festucs de les Garrigues i la Camamilla de Linyola. Sisko i Navarro, actualment estudiants de segon curs del cicle formatiu de grau mitjà de Forneria, Pastisseria i Confiteria, van demostrar habilitats excepcionals en el camp de la pastisseria.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

La directora d’ESCHOTUR Lleida, Neus Brenuy, va expressar la seva satisfacció, destacant que aquests premis són «especialment motivadors en el període formatiu d’aquests joves que es veuen recompensats pel treball ben fet». Brenuy també va elogiar el professorat del centre per la preparació i acompanyament dels alumnes en aquesta competició nacional.