Edició 2021

Els lleidatans aconsegueixen arribar al pòdium en el Concurs de Salt de Torredembarra

  • setembre 17, 2019
  • 2 min read

Fotografia guanyadors 1,30 i 1,20 | Montse Peiretó / AEELL

 

L'hípica lleidatana va viure una excel·lent jornada esportiva aquest passat diumenge. A part de l'últim concurs de la Lliga de Doma Clàssica Terres de Ponent 2019, una gran representació de genets i amazones lleidatans van participar del Concurs Territorial de Salt de Torredembarra amb excel·lents resultats. En la prova gran, de 1,30 m, el podi va ser íntegre per lleidatans.

 

Albert Hermoso i Quilate es van imposar amb un recorregut sense falta i un temps de 80,35 segons. Marc Boncompte amb Brentor Mail de Champion va quedar en segona posició amb una penalització de 4 punts i 74,10 segons mentre que l'amazona Núria Lladonosa amb Ícaro LB va quedar tercera, també amb una falta i 81,79 segons. Pel que fa a les altres proves, el mollerussenc Marçal Piró amb Kira HDB van quedar en segona posició a la prova de 1,20 m amb un recorregut sense falta i 80,22 segons mentre que Albert Hermoso amb Nuno Wonderland Z van ocupar el tercer lloc també amb un recorregut sense falta i 84,69 segons.

 

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

En la prova de 1 m el podi també va ser per un lleidatà

En la prova de 1 m el podi també va ser per un lleidatà, Pol Alaminos, del Club Escola Hípica Tàrrega, que va quedar en primera posició amb un recorregut sense falta i un temps de 58,91 segons amb Porteña. Destacar també la 4a posició de Rocio Palerm amb Anel Z de Champion també amb un recorregut sense falta i 66,25 segons.

 

En la prova de 0,80 m, la guanyadora va ser la lleidatana Ariadna Jove amb Gerbe M que va completar un recorregut sense falta amb un temps de 31,5 segons. Destacar també la participació dels genets i amazones lleidatans Leire Díaz, Matilda Czech

  

Ariadna Jové, Carla Vázquez, Paula Lladonosa, Ivan Domínguez, Albert Benet, Jordi Caballol, Ares Bellera, Clara Foix i Aina Alcántara.

 

També et pot interessar…

Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.