Lleida ven un bitllet de l’Euromilions premiat amb 39,5 milions d’euros

Lleida ven un bitllet de l’Euromilions premiat amb 39,5 milions d’euros| Text i fotos: Laura Biela

 

El sorteig de l'Euromilions ha deixat 39,5 milions d'euros a la ciutat de Lleida. La butlleta premiada, de primera categoria (els cinc números i les dos estrelles encertades), va ser expedida entre dissabte i dimarts a l'estanc del carrer Segrià de la capital.

Ester Millet, la propietària de l'establiment encara no s'ho creu. “Quan vaig rebre la notícia em vaig quedar sorpresa. Mai abans s'havia donat un premi així per la província”, assegura l'afortunada de vendre la butlleta amb els 39,5 milions d'euros, qui afirma que la majoria dels clients “són persones del barri que sempre em visiten”. Per aquest motiu, segons ha explicat a lleidaalminut.com, “és molt emocionant saber que has pogut repartir molts diners a una veïna, a la perruquera o inclús al venedor del negoci del costat”.
 
Millet, qui no para de rebre trucades, missatges i d'atendre a clients que li donen l'enhorabona, no deixa de preguntar a la majoria de clients que entren a l'estanc: “Ets tu?”, entre rialla i rialla.
 
I es que aquests 39,5 milions d'euros és la quantitat més elevada que s'ha repartit mai a la província de Lleida.
 
Tres premis més a l'Estat
Així mateix, a Espanya també van correspondre tres de les cinc butlletes guanyadores de segona categoria, validats a les localitats de Sant Celoni (Barcelona), Aldaia (València) i Monòver (Alacant).
 
En el sorteig del proper divendres 19 de desembre, un encertant únic de la combinació guanyadora d'Euromilions, guanyaria els 15 milions d'euros del fons mínim garantit.