Lleida tornarà a ser capital europea del tennis femení

Lleida tornarà a ser capital europea del tennis femení| Redacció – Fotografia: Agència ITACA

 

Lleida tornarà a ser, per uns dies, capital del tennis femení europeu amb motiu de la celebració, els propers dies 16, 17 i 18 de setembre de 2016, de la Fase Final de la XLV (45a) edició del Campionat d’Europa Sots-18 de Seleccions Femenines – Copa de la Reina Soisbault a les pistes del Club Tennis Urgell.

En aquesta ocasió, l’equip espanyol serà un dels vuit conjunts que lluitaran pel títol. Espanya va aconseguir l’accés a la Fase Final de Lleida després de quedar sotscampiona del Grup C amb un equip integrat per l’andalussa Eva Guerrero, la càntabra Cristina Bucsa i la gironina Júlia Payola. Les espanyoles, dirigides pel capità Antonio Capella, van ser derrotades a la final per Rússia (2-1) després d’haver vençut a Bulgària i Romania.
 
A més a més d’Espanya, les altres set seleccions que competiran al CT Urgell seran: Rússia, Itàlia, Hongria, Moldàvia, Suècia, República Txeca i Holanda.
 
Fins ara, la selecció estatal té en el seu palmarés 4 títols de campiona i ha estat subcampiona cinc vegades en les últimes 11 edicions. L’última edició a Lleida es va disputar a les pistes del CT Lleida al 2013 sense la presència de l’equip espanyol.