Lleida, seu de la segona fase de la Copa Catalana de Gimnàstica Artística Femenina

Lleida acollirà per primera vegada la 2a Fase de la Copa Catalana de Gimnàstica Artística. La Federació Catalana de Gimnàstica juntament amb el Club Gimnàstic Lleida, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Lleida, organitzen aquesta competició en què participaran més de 400 gimnastes de més de 40 clubs catalans que ompliran el pavelló municipal Juanjo Garra aquest dissabte 25 de març.

Aquest dimecres el tinent d’alcalde i regidor de Promoció Econòmica, Paco Cerdà, i els regidors Ignasi Amor i David Melé, acompanyats de les directores tècniques i entrenadores del club Laia Carreño, Marina Rion i Imma Escuer; la secretària del club, Mònica Roselló, i algunes gimnastes participants en la competició, han presentat aquest esdeveniment que se celebrarà dissabte, 25 de març, de les 8.30 a 22.00 hores.

 

Marina Rion ha explicat que de les 400 gimnastes que hi participaran en aquesta 2a fase de la Copa Catalana, 20 són del club lleidatà que competiran a les diferents categories de base 6-7-8-9 i 10. Durant tot el dia hi haurà diferents actes de lliurament de premis segons finalitzin cada una de les competicions de les diferents categories.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Es preveu que durant tot el dia visitin el pavelló més de 1.000 persones, participants, acompanyants, familiars, responsables de la Federació, jutges i organitzadors de l’acte.

 

Un fet que ha destacat el tinent d’alcalde Paco Cerdà, ja que «és un esdeveniment que tindrà molta repercussió a la ciutat perquè seran moltes les persones que visitaran la nostra ciutat». Alhora que Cerdà ha felicitat el club perquè en només 8 anys des de la seva creació «ha aconseguit portar aquesta competició a Lleida després de llaurar un camí per recollir ara els seus fruits». 

 

El Club Gimnàstic Lleida és un club sense ànim de lucre fundat el 2015 i que actualment disposa de més 300 gimnastes, especialitzat en gimnàstica artística femenina, tot i que també compta amb gimnastes masculins. La direcció del Club i la Junta Directiva està formada majoritàriament per dones. El Club es troba ubicat des dels seus inicis al C/ Sícoris, compromès amb la promoció d’esport a la ciutat portant gimnastes tant de nivell lúdic com competició escolar, autonòmic, nacional i internacional.

 

És el primer club de la ciutat que ha assolit que bequin a una gimnasta d’aquesta modalitat al CAR de Sant Cugat, l’Ares López. A més, ha format part fins a tres vegades de l’equip nacional amb la Selecció Espanyola el 2022 i va participar en l’Europeu de Munich 2022. En l’actualitat, està competint a la màxima categoria absoluta.