Sense Categoria

Lleida se suma al Tour Ciudadano 0,0 i fa botar la pilota de la Copa del Món de Bàsquet

LleidaDiari
  • agost 3, 2014
  • 2 min read
Lleida se suma al Tour Ciudadano 0,0 i fa botar la pilota de la Copa del Món de Bàsquet

Lleida se suma al Tour Ciudadano 0,0 i fa botar la pilota de la Copa del Món de Bàsquet| Redacció – Fotografia: Ajuntament de Lleida

 

Lleida s’ha sumat al Tour Ciudadano 0,0, una acció organitzada per fer partícips la ciutadania de la Copa del Món de Bàsquet que té lloc a finals d’agost. Lleida ha estat escollida com una de les ciutats del tour i ha contribuït a fer botar la pilota de la Copa per aconseguir el repte de moure l’esfèrica arreu de l’estat, fent-la botar de mà en mà al llarg d’uns 700 quilòmetres, dels més de 5.200 que té tot el recorregut. 

El regidor d’Esports, Txema Alonso, ha assistit al pas del tour per la ciutat, on la pilota s’ha fet botar durant 6 quilòmetres, amb la participació de 12 voluntaris i els botadors oficials -que fan tot l’itinerari-.
 
La iniciativa va començar el 23 de juliol a Madrid on els germans Pau i Marc Gasol van ser els primers en començar a botar la pilota. Fins al 30 d’agost, que és quan s’obrirà la Copa a Granada, la pilota haurà passat per més de vuitanta ciutats i municipis, com Bilbao, Saragossa, Barcelona o Gran Canària. La Federació Espanyola de Bàsquet i San Miguel són els organitzadors d’aquest projecte, que dóna suport i promou aquest esport.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *