Sense Categoria

Lleida se suma a la commemoració del Dia Europeu de les Víctimes del Terrorisme amb un minut de silenci

LleidaDiari
  • març 11, 2016
  • 2 min read
Lleida se suma a la commemoració del Dia Europeu de les Víctimes del Terrorisme amb un minut de silenci

Lleida se suma a la commemoració del Dia Europeu de les Víctimes del Terrorisme amb un minut de silenci| ACN – Fotografia: Ajuntament de Lleida

 

Lleida s'ha sumat aquest divendres a la commemoració del Dia Europeu de les Víctimes del Terrorisme amb una concentració i un minut de silenci que ha reunit representants dels grups municipals i diversos ciutadans a la plaça de la Paeria.

“Avui la plaça de la Paeria ha tornat a ser un lloc de solidaritat amb les famílies que alguna vegada han patit la xacra del terrorisme”, ha manifestat l'alcalde de Lleida, Àngel Ros, que ha recordat que el Parlament europeu va declarar l'11 de març com el dia dedicat a les víctimes del terrorisme arran dels atemptats de Madrid. I ha afegit: “Sigui quina sigui la raó per la qual hi va haver un acció terrorista aquell dia sempre s'ha de condemnar el terrorisme, la vida humana és el primer bé a conservar i protegir i la violència mai està justificada”. 
 
La Paeria, preparada per si ha de rebre refugiats
Pel que fa a uns dels reptes més importants que té actualment la Unió Europea com és la crisi dels refugiats, Ros ha assenyalat que de moment l'Ajuntament no ha rebut cap nova indicació al respecte. La Paeria té a punt el pla operatiu que ja es va comunicar fa uns mesos al comissionat de la Generalitat pels refugiats on es recullen els recursos i les accions que es durien a terme en cas que finament n'arribessin a la ciutat.
 
L'alcalde ha recordat que un 10% del parc d'habitatges socials de l'Ajuntament (uns 500 en total) està lliure per atendre emergències. “Estem preparats pel que fa a infraestructures i, òbviament, estem disposats a acollir-los si ens arriben refugiats sirians aquí a la nostra ciutat”, ha conclòs.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *