Sense Categoria

Lleida rep el distintiu ‘Ciutat amb Caràcter’ que la consolida com a destinació de turisme cultural

Avatar
  • novembre 29, 2017
  • 2 min read
Lleida rep el distintiu ‘Ciutat amb Caràcter’ que la consolida com a destinació de turisme cultural

Imatge aèria de Lleida | LleidaDiari.cat

 

Lleida rep aquest dimecres la distinció de la marca turística 'Ciutat amb caràcter' que atorga l'Agència Catalana de Turisme. Aquest distintiu consolida la ciutat com a destinació de turisme cultural en un marc de ciutats mitjanes amb una forta personalitat històrico-cultural, coincidint, a més, que el 2018 se celebra l'Any del Turisme Cultural. La marca reflecteix l'aposta per la cultura com a element de singularització i, alhora, dóna un fort impuls al turisme cultural a la ciutat.

  

 

Un comitè d'experts format per professionals destacats i reconeguts de diferents àmbits, i per representants de l'Agència Catalana de Turisme, ha avaluat i validat la sol·licitud d'accés a la marca, segons un model d'un turisme ambientalment sostenible, socialment inclusiu i universalment accessible.

 

Turisme de Lleida va lliurar a l'Agència Catalana de Turisme un dossier de candidatura al voltant de l'eix de caràcter historicocultural en el qual es destaca el gran llegat històric i patrimonial de la ciutat. En l'apartat de requisits específics s'han valorat diversos aspectes com el 'caràcter' de la ciutat, la seva tipologia, l'existència de Béns Culturals d'Interès Nacional i criteris de vocació turística, d'equipaments de ciutat, de paisatge urbà i de futur.

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *