Sense Categoria

Lleida recorda al professor mort a Barcelona a mans d’un alumne de l’institut Joan Fuster

LleidaDiari
  • abril 21, 2015
  • 2 min read
Lleida recorda al professor mort a Barcelona a mans d’un alumne de l’institut Joan Fuster

Lleida recorda al professor mort a Barcelona a mans d’un alumne de l’institut Joan Fuster| Redacció – Fotografia: Ajuntament de Lleida

 

Diversos centres escolars, ajuntaments i els Serveis Territorials d’Ensenyament de la demarcació de Lleida han recordat aquest dimarts el professor mort aquest dilluns a l’institut Joan Fuster de Barcelona a mans d’un alumne del centre.

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha presidit la concentració silenciosa amb què la ciutat de Lleida ha recordat el professor lleidatà mort, juntament amb diverses autoritats locals, representants de diversos partits polítics i dels cossos de seguretat de la ciutat, així com de la societat civil lleidatana. El paer en cap ha definit el professor com “un educador i un mestre amb majúscules”. També ha explicat que, amb aquest minut de silenci, Lleida ha volgut trametre el seu condol i solidaritat a la família de la víctima. I ha conclòs: “La Plaça Paeria s’ha convertit avui en un espai de solidaritat i de llibertat on s’ha mostrat unànimement el nostre recolzament a la família i a tota la comunitat educadora”.
 
L’Ajuntament de Lleida ha decretat un dia de dol en què les banderes de la ciutat onegen a mig pal i ha anul·lat també tots els actes previstos per aquest dimarts com a mostra de solidaritat.
 
Paral·lelament, els treballadors dels Serveis Territorials d’Ensenyament a Lleida també han guardat aquest matí cinc minuts de silenci en record del professor mort aquest dilluns. A l’acte hi ha assistir el delegat del Govern a Lleida, Ramon Farré, i el director dels Serveis Territorials d’Ensenyament a Lleida, Miquel Àngel Cullerés.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *