Lleida rebutja l’atac terrorista a París i mostra el seu condol i solidaritat a les víctimes i el poble francès

Lleida rebutja l’atac terrorista a París i mostra el seu condol i solidaritat a les víctimes i el poble francès| Redacció – Fotografia: Ajuntament de Lleida / Postureig de Lleida

 

Lleida ha mostrat aquest dissabte el seu rebuig per l'atemptat terrorista que ha tingut lloc a París aquest divendres a la nit i ha traslladat el seu condol i solidaritat a les víctimes i el poble francès. El paer en cap, Àngel Ros, ha presidit el minut de silenci, acompanyat de diversos regidors de la Corporació Municipal, d'autoritats locals i dels lleidatans que s'han sumat a aquest acte per condemnar els fets, que han causat la mort a més d'un centenar de persones i que n'han ferit més de dues-centes.

L'alcalde ha afirmat que la ciutat s'ha sumat a aquest dia trist per manifestar el ferm rebuig al terrorisme i al terror. I ha afegit: “Aquesta no és una guerra de religions, sinó de llibertats i de democràcia contra el terror i la intolerància”.

Una alumna del Conservatori Municipal de Lleida, Laia Tarré, ha interpretat amb el violoncel 'El cant dels ocells'.

La façana de l'Ajuntament i el pont Vell s'il·luminarà aquest dissabte a partir de les 18.00 hores amb els colors de la bandera francesa. Igualment, Ros ha enviat un telegrama a l'alcaldessa de París, Anne Hidalgo, trametent-li la solidaritat de la ciutadania de Lleida.