Lleida es prepara per la VII Ruta de la Tapa

Lleida acollirà del 21 de setembre al 15 d’octubre la VII edició de la Ruta de la Tapa. La tradicional cita gastronòmica s’emmarca enguany en Ciutats Magnífiques de Magna de San Miguel, una iniciativa amb la qual la marca de cervesa vol posar en valor la gastronomia, l’hostaleria i els comerços lleidatans.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

L’edició d’enguany ha batut tots els rècords de participació, aconseguint un total de 63 establiments col·laboradors. Cadascun d’ells, ha dissenyat una tapa per a l’ocasió amb la col·laboració del xef i assessor gastronòmic Juan Pozuelo. Cadascun dels aperitius marida amb la cervesa Magna de San Miguel. Un jurat especialitzat valorarà la Millor Tapa 2023. El xef creador de la proposta guanyadora s’emportarà 1.000 euros i la possibilitat de presentar a Madrid Fusión la seva tapa guanyadora. El segon i tercer classificat obtindran un xec de 500€ cadascun.

Durant la presentació de l’acte ja s’han pogut veure totes les tapes que participen en el certamen, així com als seus creadors i creadores. Tots ells han estat acompanyats i apadrinats pel xef Joel Castañé, del restaurant La Boscana, guardonat amb una estrella Michelin. La VII Ruta de la Tapa, organitzada per la Federació d’Hostaleria de Lleida amb la col·laboració PIMEComerç Lleida, l’Ajuntament de Lleida, Turisme de Lleida, el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM) i Cervezas San Miguel.

A més de la ruta gastronòmica, durant aquest període també tindrà lloc Ciutats Magnífiques de Magna de San Miguel, amb la qual la marca vol convidar a aquelles persones autèntiques i inquietes a que s’atreveixin a redescobrir la seva ciutat, coneixent, vivint i gaudint dels petits llocs, racons i plans que els envolten i fan gran cada dia.

Més d’una trentena d’establiments i locals emblemàtics de Lleida han volgut formar part d’aquesta acció, que va néixer fa tres anys per donar suport a la reactivació del comerç i hostaleria local, i que es manté amb el clar objectiu de contribuir al fet que la ciutat sigui més MAGNÍFICA que mai. De fet, Lleida és la ciutat on més bars i comerços participen de les vuit ciutats en les quals se celebra Ciutats Magnífiques.

Cervezas San Miguel està compromesa a fer costat a la cultura i la gastronomia local. La marca porta més de 133 anys anant sempre un pas per davant en la creació de propostes i experiències cerveseres com Ciutats Magnífiques, que a través de la seva marca de cervesa Magna de San Miguel, convida a les persones a atraverir-se a ampliar horitzons, i redescobrir les nostres ciutats i tot el que elles ens poden oferir.