Sense Categoria

Lleida Ocasió promociona el lloguer de les autocaravanes

LleidaDiari
  • gener 31, 2016
  • 3 min read
Lleida Ocasió promociona el lloguer de les autocaravanes

Lleida Ocasió promociona el lloguer de les autocaravanes| Redacció – Fotografia: Fira de Lleida

 

Caravanas Miguel presenta a la 19a edició de Lleida Ocasió (Fira del Vehicle d’Ocasió) el seu servei de lloguer d’autocaravanes, que disposen de tot tipus de comoditats. Els vehicles, matriculats aquest any 2016, tenen de 4 a 7 places, disposen de lliteres, una àmplia cuina, dutxes, un WC, aire condicionat i Televisió amb DVD. 

L’empresa posa a disposició dels clients una flota de 5 autocaravanes de les marques Ford, Fiat i Renault, que es poden llogar des d’un mínim de 3 dies a temps il·limitat. L’empresa ofereix uns preus molt competitius que oscil·len entre els 130 euros per nit en temporada baixa i els 170 euros en temporada alta, i descomptes del 30% per a lloguers de més de 30 dies.
 
Alguns dels sectors que s’incorporen enguany a Lleida Ocasió són els d’assessorament en la compra de vehicles, la garantia mecànica de vehicles d’ocasió i els productes de manteniment de vehicles. L’empresa Rollty ofereix la possibilitat de verificar l’estat del vehicle d’ocasió que interessa al potencial comprador, sense que s’hagi de moure del seu domicili. L’empresa disposa d’una xarxa de pèrits per tot l’Estat español que desenvolupen informes  complets “in situ” amb un total de 25 ítems revisats, acompanyats de fotografies i videos de l’estat del cotxe. El comprador rep l’informe al seu correu electrònic en menys de 24 hores, des que es porta a terme la verificació. I tot per només 39 euros.
 
Bona afluència de públic i bon nivell de vendes
Durant la jornada matinal d’aquest dissabte s’ha constatat una molt bona afluència de públic que, sumada al gran nombre de persones que divendres van visitar Lleida Ocasió, fan preveure una edició amb molts bons resultats. Segons comenten els expositors “ahir divendres ja es van materialitzar nombroses vendes i el ritme d’avui dissabte apunta que el públic està més animat que en d’altres ocasions”.
 
El tipus de cotxe que el públic demana més és el turisme mitjà amb uns preus entre els 10.000 i els 15.000 euros. També tenen bona sortida els tot terreny i les furgonetes com a vehicle industrial. Pel que fa al perfil del comprador, eminentment són joves i públic familiar, en moltes ocasions el primer cotxe per al fill/filla que s’ha tret el carnet i també el segon vehicle de la casa.      
 
Fira de Lleida acull fins aquest diumenge la celebració de la 19a edició de Lleida Ocasió, saló que compta amb la participació de 27 expositors distribuïts en una superfície d’exposició comercial de 8.480 metres quadrats bruts. El saló té lloc als pavellons 3 i 4 i a la zona exterior del recinte firal. Lleida Ocasió aplega una àmplia exposició de turismes, vehicles industrials, vehicles 4×4, d’ocasió i km 0, a més d’equipaments per a vehicles. Tots els vehicles exposats estaran perfectament revisats i amb garantia, a uns preus per a totes les butxaques i pressupostos i, a més, amb les millors facilitats de finançament.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *