Lleida

Arriba Lleida Ocasió amb el 100% d’ocupació

Tindrà lloc del 3 al 5 de març amb 500 turismes, vehicles 4x4, caravanes i vehicles industrials de benzina, dièsel, híbrids i elèctrics

Mar Laborda
  • febrer 21, 2023
  • 2 min read
Arriba Lleida Ocasió amb el 100% d’ocupació
La 26a edició de Lleida Ocasió (Saló del Vehicle d’Ocasió) ha assolit la plena ocupació quan encara falten dues setmanes per a la celebració de la fira. El certamen tindrà lloc del 3 al 5 de març amb 500 vehicles de tota mena, des de cotxes urbans, utilitaris, compactes, berlines, monovolums, SUV, tot terrenys i esportius a vehicles industrials (furgonetes), motos i autocaravanes. L’exposició tindrà lloc al Pavelló 4 de Fira de Lleida i a la Zona Exterior del recinte firal.

Els visitants trobaran un ampli ventall de vehicles de totes les gammes, des d’utilitaris senzills a turismes d’alta gamma, tots ells revisats, amb garanties i que ofereixen facilitats de finançament.

 

 Es tracta de vehicles de tot tipus de propulsió (de benzina, dièsel, híbrids, híbrids endollables i elèctrics) i amb un ampli ventall de gammes, des d’utilitaris senzills a turismes d’alta gamma. En el cas dels vehicles elèctrics s’exposaran turismes, petits camions i motos.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Cal recordar que la darrera edició de la fira Lleida Ocasió va cloure amb un bon balanç de vendes –més de 140 unitats– i un alt nivell de satisfacció per part dels expositors. L’horari del Lleida Ocasió anirà de 10.00 a 14.00 i 16.00 a 20.00 hores. El saló està organitzat per Fira de Lleida.

Mar Laborda
Sobre l'Autor

Mar Laborda

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *