Sense Categoria

Lleida obre els tràmits perquè els llogaters puguin sol·licitar l’exempció de mensualitats

Avatar
  • abril 3, 2020
  • 2 min read

Les persones més afectades per la crisi podran beneficiar-se de les ajudes | EP

L'Empresa Municipal d'Urbanisme (EMU) ha iniciat els tràmits perquè les famílies que han vist reduït els seus ingressos arran de l'estat d'alarma puguin quedar exemptes de pagar el lloguer de seu habitatge públic, així com algunes activitats comercials o econòmiques que tinguin arrendat un dels locals de l'EMU i hagin vist reduïts els seus ingressos.

 

La mesura ja es va anunciar la setmana passada i s'aplicarà a les mensualitats de març i abril i es podria allargar mentre duri l'estat d'alarma pel coronavirus. A la bonificació hi tenen accés els titulars d'un contracte de lloguer o cessió d'ús d'un habitatge gestionat per l'EMU que es troben en situació de vulnerabilitat econòmica.

 

[predef]telegram-lleidadiari-492[/predef]

 

Els paràmetres que fixa la mesura

Els paràmetres que fixa la mesura són que qui demani la bonificació estigui a l'atur o sigui empresari o professional autònom que ha patit una pèrdua substancial dels ingressos o una caiguda substancial de les vendes per les afectacions de l'estat d'alarma. Així mateix, que el conjunt dels ingressos dels membres de la unitat familiar no superin el del mes anterior a la sol·licitud. També, quan, a conseqüència de l'emergència sanitària, la unitat familiar hagi patit una alteració significativa de les seves circumstàncies econòmiques.

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *