Lleida ja ho té tot a punt per a obrir la seva mítica pista de gel

Les ganes de Nadal poques vegades es poden controlar. I és que, encara que hagi molta gent que sigui amant dels dies llargs de l'estiu, el sol a la cara i els sopars a la fresca, l'arribada de l'hivern també porta regals com el Nadal. I a Lleida es viu sempre d'una forma especial gràcies a la preparació d'esdeveniments com els que organitza la mítica pista de gel.

 

Com ja és una tradició, tots aquells que desitgin impregnar-se de la màgia especial del Nadal a la capital del Segrià, podran fer-ho a partir del 26 de novembre i fins al 9 de gener. De fet, ja s'han iniciat les tasques de muntatge de la pista que promet guardar records inoblidables per una de les festes de l'any més esperades.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

 

Els horaris aniran canviant a mesura que avancin les setmanes i, del 26 de novembre al 20 de desembre es podrà patinar des de les 17.00 hores de la tarda i fins a les 21.00 hores de la nit. Pel que fa als preus, l'entrada a la pista de gel (accés durant 30 minuts) i el lloguer dels patins té un cost de 7 euros. Les persones que solament lloguin els grampons, per acompanyar als més menuts de casa, pagaran 3 euros. L'espai a més compta amb un servei de guarda-sabates gratuït. Cal recordar per tothom que accedeixi a la pista de gel que és obligatori l'ús de guants i mascareta.

 

Lleida ja ho té tot a punt per a obrir la seva mítica pista de gel

Lleida ja ho té tot a punt per a obrir la seva mítica pista de gel | Lleidadiari.cat

 

Nou horari a partir del 21 de desembre i fins al 9 de gener

A partir del 21 de desembre, l'horari s'amplia amb l'arribada de les vacances de l'escola i es podrà patinar des de les 10.00 hores del matí i fins a les 14.00 hores del migdia.

 

I ja a la tarda, l'horari fins al 9 de gener serà des de les 16.00 hores, fins a les 21.00 hores del vespre. Més enllà d'arribar, agafar el tiquet i patinar, també es poden fer reserves per a grups o demanar més informació al respecte a través del correu electrònic pistadegel.lleida@gmail.com. Ja saps, el Nadal ja s'olora, però a Lleida, sobretot, es viu. Que comenci la festa!

Imatge del cartell de la pista de gel de Lleida

La pista de gel de Lleida es prepara per a donar la benvinguda al Nadal | Lleidadiari.cat