Sense Categoria

Habiliten un nou hotel per a malalts de covid-19 a Lleida

Avatar
  • abril 10, 2020
  • 2 min read

Imatge d'un dels llits que acull el pavelló Onze de Setembre de Lleida. | LleidaDiari.cat

L'Ajuntament de Lleida ha informat que s'ha habilitat un segon hotel a la ciutat, el Rambla, per a malalts de coronavirus en cas que sigui necessari però de moment, des del Departament de Salut informen que només se n'estan traslladant al Nastasi. Aquest dijous hi havia 11 malalts de covid-19 derivats d'hospitals de Lleida ingressats a l'Hotel Nastasi i 17 en hotels de Tremp. En concret hi ha 8 pacients de l'Hospital Comarcal del Pallars trasllats a l'hotel Segle XX i 9 a l'Alegret.

 
 
[predef]telegram-lleidadiari-492[/predef]
 
 
Segons la Paeria, l'Hotel Rambla s'ha habilitat per atendre les necessitats assistencials, sanitàries o de suport als professionals implicats en l'atenció i la lluita contra la pandèmia del coronavirus. Afegeixen que és un dels establiments habilitats per a l'ús del Sistema de Salut de Catalunya per atendre les necessitats que puguin sorgir en l'actual estat d'emergència sanitària per la covid-19.
 
 
A més, el pavelló municipal Onze de Setembre de Lleida s'està condicionant també per, en cas que fos necessari, convertir-lo en hospital. De moment, Salut hi ha traslladat 45 llits articulats de l'hospital del Pallars, com a mesura preventiva per si s'hagués de posar en marxa l'activitat com a hospital de campanya.
Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *