Sense Categoria

Lleida.net sortirà a cotitzar dilluns a la borsa de Nova York

LleidaDiari
  • octubre 30, 2020
  • 3 min read

Lleida.net sortirà a cotitzar dilluns a la Borsa de Nova York | LleidaDiari.cat

L'empresa de serveis tecnològics Lleida.net sortirà a cotitzar dilluns a la Borsa de Nova York, en el segment OTCQX Best Market de OTC Markets. Les accions de Lleida.net han arribat a revaloritzar-se en borsa fins a un 940% durant el 2020 i, amb aquest nou pas, es convertirà en la primera empresa que cotitza alhora en BME Growth (Madrid), Euronext Growth (París) i OTCQX a Nova York.

 

Les seves accions es comercialitzaran sota el ticker LLEIF. Per oficialitzar-ho, el conseller delegat de Lleida.net, Sisco Sapena, l'alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, i les autoritats d'OTC Markets, presidiran un toc de campana virtual que donarà el tret de sortida de Lleida.net als Estats Units i que serà retransmès pel mercat en tots els seus canals digitals.

 

[predef]telegram-lleidadiari-492[/predef]

 

Un «pas clau» en el camí de Lleida.net

Sisco Sapena ha destacat que cotitzar a l'OTCQX suposa un «pas clau» en el camí de Lleida.net per convertir-la en «una empresa veritablement global». «Estem convençuts que aquesta tercera sortida a borsa permetrà als inversors dels Estats Units conèixer i invertir en Lleida.net i en la indústria del eSignature», ha assenyalat. El passat 14 de setembre, el 99,86% dels vots presents en la Junta General d'Accionistes de l'empresa van donar al vistiplau la a aquesta sortida a borsa. En aquest sentit, Sapena, que va fundar la companyia el 1995, ha expressat que compliran el compromís de fer aquest pas abans de les eleccions nord-americanes. Lleida.net està present a la Borsa de Madrid des del 2015, i a París des del 2018.

 

Amb oficines a Madrid, Lleida, Londres, Miami i Bogotà i filials a Irlanda, el Brasil, Colòmbia, República Dominicana, Hondures, l'Índia, Xile i Guatemala, els serveis de Lleida.net arriben cada dia a milions de persones en el món. L'empresa compta amb un dels portafolis de propietat intel·lectual més importants de la indústria de la signatura digital (eSignature) en l'àmbit mundial, amb més de 187 patents.

 

Més de 50 països en els cinc continents

Més de 50 països en els cinc continents han atorgat en aquests últims anys reconeixements a l'empresa, incloent-hi la Unió Europea, els Estats Units, la Xina, Rússia, l'Índia, Mèxic, el Japó, Colòmbia, l'Argentina, el Perú, Sud-àfrica, Nigèria, Austràlia o Nova Zelanda. Lleida.net manté operacions en 19 països i al dia d'avui, més de 70 països reconeixen la validesa legal dels seus mètodes electrònics com a via per a certificar les notificacions legals en processos de contractació. Al tancament de mercat d'aquest dijous, els títols de Lleid.net s'intercanviaven a Madrid a 9,00 euros i a París a 8,70 euros. La seva capitalització borsària supera els 140 milions d'euros.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *