Sense Categoria

Lleida mostra el seu rebuig contra la violència masclista

LleidaDiari
  • març 31, 2015
  • 2 min read
Lleida mostra el seu rebuig contra la violència masclista

Lleida mostra el seu rebuig contra la viol̬ncia masclista| Laura Biela РFotografia: Miki de Santiago

 

Desenes de persones s’han concentrat aquest dimarts a les portes de la Paeria per mostrar el rebuig i tolerància zero a les agressions contra les dones. Durant l’acte s’ha guardat cinc minuts de silenci en record de la Mònica, la jove que va morir dilluns després de rebre dos trets que, presumptament, va disparar el seu marit.

Durant la concentració, a la que han assistir diversos familiars i amics de la víctima, s’han pogut llegir pancartes com ‘El patriarcat mata’; ‘No morim, ens maten’; ‘Volem polítiques per acabar amb el patriarcat’; ‘Prou! Terrorisme masclista’; i ‘La Mónica també som nosaltres’, entre d’altres.
 
L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha recordat durant l’acte homenatge que ara “feia vuit anys que a la ciutat de Lleida no s’havia donat cap mort per violència masclista. L’hem de rebutjar sempre”.
 
El paer en cap ha estat acompanyat de veïns de la ciutat, representats de les diferents institucions i entitats de Lleida i dels cossos de seguretat. La concentració de rebuig ha inclòs la interpretació musical a càrrec de l’alumna del Conservatori Laia Terré, qui ha interpretat Bach i el Cant dels Ocells de Pau Casals.
 

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *