El cicle de Lleida Jazz Cava a l’Espai Orfeó presenta Abel Boquera al piano i Núria Semis com a vocalista

La segona temporada del cicle Lleida Jazz Cava continua amb èxit, consolidant-se com el punt de trobada dels amants del jazz a les Terres de Ponent. El proper divendres 19 d’abril a les 22 h, l’Espai Orfeó acollirà un concert especial amb la participació destacada del pianista Abel Boquera i la vocalista Núria Semis. Abel Boquera, reconegut organista, pianista i productor de Barcelona, serà l’estrella de la nit. Amb una presència destacada en diverses escenes musicals, Boquera ha acompanyat i col·laborat amb noms reconeguts com Seamus Blake, Prince Philip Mitchell i Ray Gelato, entre d’altres.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

La vocalista Núria Semis, originària de Lleida, també participarà en aquest concert especial. Iniciant la seva carrera a l’Escola de Música de Torrefarrera i continuant els seus estudis al Conservatori Superior de Música de les Illes Balears, Semis aporta el seu talent vocal al món del jazz.

El concert, que comptarà amb la direcció artística del bateria Genís Bagés, promet una nit inoblidable de música en directe i improvisació. Els espectadors tindran l’oportunitat de gaudir d’una experiència única on els músics locals també podran participar en format ‘jam session’ al costat d’intèrprets de primer nivell. Per a més informació i adquisició d’entrades, podeu consultar la pàgina web www.orfeolleidata.cat. No deixeu passar aquesta oportunitat de viure el millor del jazz en un ambient únic a l’Espai Orfeó de Lleida.