Lleida inicia les jornades de portes obertes de les bressols municipals

Les Escoles Bressol Municipals han iniciat aquesta setmana les jornades de portes obertes, una iniciativa que pretén obrir aquests centres educatius a totes les famílies amb nens i nenes petitesLes pròximes sessions tindran lloc el 20 i el 26 d’abril en horari de 17.00 a 18.30 hores.

L’objectiu de les portes obertes és donar a conèixer les escoles i els seus equips docents a les famílies que volen matricular els seus infants de 0 a 3 anys per al curs 23-2024. Durant les portes obertes els docents acompanyen les famílies per un recorregut on es mostren les aules, el menjador, el pati i tots els espais educatius del centre. Es tracta de tenir un primer contacte amb els equips docents on les famílies poden fer preguntes sobre el servei -horaris, acollida, preus- i sobre el projecte educatiu -activitats, sortides, ambients d’aprenentatge, participació de les famílies, treball d’hàbits i rutines-.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

Com a novetat d’enguany cal destacar l’edició d’un díptic amb tota la informació necessària per a les famílies en català i castellà, que per primera vegada està disponible també en àrab, romanès, ucraïnès, anglès i francès.