Sense Categoria

Lleida inicia la campanya ‘Compra i descobreix Catalunya’

LleidaDiari
  • juny 2, 2021
  • 2 min read
Lleida inicia la campanya ‘Compra i descobreix Catalunya’

L'Ajuntament de Lleida, a través de la Regidoria de Consum, Comerç i Mercats, és un dels 32 ajuntaments organitzadors de l'onzena edició de la campanya de la Xarxa de Barris Antics que, aquest any, canvia de nom i s'anomena 'Compra i descobreix Catalunya'.

 

La setmana passada es van distribuir els materials de la campanya amb cartells i butlletes, perquè avui, primer de juny, es pugui realitzar l'acció promocional. Cal recordar que aquesta campanya té com a objectiu dinamitzar el comerç local, però també es fixa com la promoció del territori.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

 

A la ciutat de Lleida participen en la campanya uns 200 establiments dels barris de Magraners, Centre Històric, i aquest any s'hi sumen La Bordeta i els carrers Democràcia i Remolins. Es repartiran 33 premis. D'aquests, 32 són per a clientes i clients que recullin i emplenin les butlletes que trobaran als establiments i que els permet participar en el sorteig. Alhora, es lliurarà un altre premi per a un dels establiments participants.

 

La campanya està organitzada per la Xarxa de Barris Antics amb Projectes

La campanya està organitzada per la Xarxa de Barris Antics amb Projectes, que enguany està formada per 32 municipis de Catalunya: 14 de Barcelona, 9 de Lleida, 8 de Tarragona i 1 de Girona. A més, compta amb el suport de les Diputacions de Barcelona, Lleida i Tarragona, i de les associacions de comerciants de cadascuna de les poblacions organitzadores.

 

L'any passat, en plena pandèmia per la Covid-19, la campanya es va desplaçar al mes d'octubre. Aquest 2021, gràcies a la millora en els indicadors sanitaris que permeten la mobilitat i la reobertura de comerços, la campanya recupera les seves dates habituals a les portes de l'estiu. Es pot ampliar informació a https://comercmercatsconsum.paeria.cat/ o bé a https://xarxabarris.cat/.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *