Lleida reforça la seguretat de la ciutat amb la incorporació de 17 nous agents

La Guàrdia Urbana de Lleida suma 17 nous agents de policia local. Es tracta d’onze nois i sis noies que inicien un període de nou mesos de pràctiques en diverses unitats del cos policial. L’alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa, juntament amb la regidora de Seguretat Ciutadana, Cristina Morón, i l’intendent de la Guàrdia Urbana, Josep Ramon Ibarz, han donat la benvinguda als nous integrants de la Guàrdia Urbana i els ha fet entrega de les corresponents credencials policials.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Durant la seva intervenció, el paer en cap ha destacat que «Lleida vol una Guàrdia Urbana propera i de proximitat» i s’ha mostrat molt satisfet amb la incorporació de nous agents al cos de policia local. «Us incorporeu a un cos de policia centenari que és un orgull de ciutat», ha explicat l’alcalde, qui també ha ressaltat «la capacitat d’escolta, l’empatia i la sensibilitat com a trets fonamentals d’un bon agent de policia».

Per la seva banda, la responsable de Seguretat de la Paeria ha recordat, durant l’acte de benvinguda, que «la seguretat de tots i totes està a les vostres mans». Finalment, l’intendent ha assenyalat «el sentit comú i el respecte al ciutadà com a eines claus a l’hora de desenvolupar una bona actuació policial».