Categories: Lleida

Ja es coneixen els talls i desviaments de trànsit amb motiu de la 10a Cursa de la Dona Nayox

La Guàrdia Urbana de l’Ajuntament de Lleida ha preparat un operatiu de seguretat amb motiu de la celebració de la 10a edició de la Cursa de la Dona Nayox, que tindrà lloc el pròxim diumenge 10 de març. L’esdeveniment, que estima la participació d’unes 2.000 persones, requerirà la implementació de diverses mesures de trànsit a les àrees urbanes afectades pel recorregut de la cursa. La festa atlètica inclourà una cursa i una caminada de 5,6 km, amb sortida prevista a les 11h. des de la canalització del riu Segre.

 TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

L’itinerari previst abasta la canalització del riu Segre, la passarel·la del Liceu Escolar, l’avinguda de Blondel, la plaça Agelet i Garriga, l’avinguda del Segre, el Príncep de Viana, els Comtes d’Urgell, el Carrer Corregidor Escofet, l’avinguda Tortosa, el pont de Pardinyes i finalment la canalització del Riu Segre fins als Camps Elisis.

Amb l’objectiu de garantir la seguretat i facilitar el desenvolupament de les proves, es duran a terme diversos desviaments, des de les 10:45h. fins al pas de l’últim participant. Primerament, s’efectuarà un tall de trànsit al camí de Granyena, entre l’entrada del camí des del polígon del Segre i el pont de Pardinyes. També n’hi haurà un al pont de Pardinyes en direcció a la ciutat, amb un punt de tall situat a la rotonda del carrer Josep Baró Travé. L’avinguda Tortosa tallarà la seva circulació entre el pont de Pardinyes i el Carrer Corregidor Escofet. El Carrer Comtes d’Urgell serà inaccessible des del Carrer Corregidor Escofet fins al Princep de Viana.

D’altra banda, els carrers Victoriano Muñoz i Príncep de Viana romandran tancats en direcció a la plaça Europa fins al Carrer Comtes d’Urgell. L’avinguda del Segre també es tancarà en direcció a l’Avinguda Tortosa. En direcció a la Plaça de la Pau, romandrà oberta des de Lluís Roca. El pont Vell es tancarà temporalment al trànsit durant el pas dels corredors.

Pel que fa a la sortida, a Plaça Espanya, es limitarà l’accés a l’avinguda de Madrid, permetent únicament l’entrada d’autobusos, taxis amb parada a Blondel i usuaris dels pàrquings. Per travessar el riu, s’aconsella evitar el pont Vell, el pont de Príncep de Viana i el pont de Pardinyes en direcció a la ciutat. Es recomana utilitzar el pont de la Universitat o el dels Instituts, que no es veuran afectats per la cursa. Els autobusos de les línies que travessen la zona de la cursa també seguiran rutes alternatives mentre duri l’esdeveniment.

Jose Ruiz

Recent Posts

Males notícies: Cauen les exportacions catalanes

Les exportacions catalanes van caure un 9,3% durant el primer trimestre de l'any en comparació…

41 minuts ago

Descobreixen quins són els PINS de seguretat més usats i menys fiables. Tens algun d’ells?

Durant anys, els Números d'Identificació Personal (PIN), coneguts per ser la barrera de seguretat en…

2 hores ago

Una pedregada afecta cultius de fruita amb danys fins al 50% en punts de Lleida

Una pedregada que va caure diumenge a mitja tarda ha provocat danys de fins al…

3 hores ago

L’Aplec ja escalfa motors i comença la XXVI Setmana Cultural de la Fecoll

L'Aplec del Caragol ja està a punt de començar i, amb ell, s'encenten els actes…

3 hores ago

Catalunya entoma la campanya de les europees amb la ressaca de les catalanes

Catalunya entoma la campanya de les eleccions europees amb la ressaca de les catalanes i…

4 hores ago

Mollerussa posa fi a quatre dies de Festa Major d’èxit

Mollerussa ha tancat quatre dies de Festa Major, que ha fet viure la ciutat amb…

4 hores ago