Categories: Lleida

Ja es coneixen els talls i desviaments de trànsit amb motiu de la 10a Cursa de la Dona Nayox

La Guàrdia Urbana de l’Ajuntament de Lleida ha preparat un operatiu de seguretat amb motiu de la celebració de la 10a edició de la Cursa de la Dona Nayox, que tindrà lloc el pròxim diumenge 10 de març. L’esdeveniment, que estima la participació d’unes 2.000 persones, requerirà la implementació de diverses mesures de trànsit a les àrees urbanes afectades pel recorregut de la cursa. La festa atlètica inclourà una cursa i una caminada de 5,6 km, amb sortida prevista a les 11h. des de la canalització del riu Segre.

 TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

L’itinerari previst abasta la canalització del riu Segre, la passarel·la del Liceu Escolar, l’avinguda de Blondel, la plaça Agelet i Garriga, l’avinguda del Segre, el Príncep de Viana, els Comtes d’Urgell, el Carrer Corregidor Escofet, l’avinguda Tortosa, el pont de Pardinyes i finalment la canalització del Riu Segre fins als Camps Elisis.

Amb l’objectiu de garantir la seguretat i facilitar el desenvolupament de les proves, es duran a terme diversos desviaments, des de les 10:45h. fins al pas de l’últim participant. Primerament, s’efectuarà un tall de trànsit al camí de Granyena, entre l’entrada del camí des del polígon del Segre i el pont de Pardinyes. També n’hi haurà un al pont de Pardinyes en direcció a la ciutat, amb un punt de tall situat a la rotonda del carrer Josep Baró Travé. L’avinguda Tortosa tallarà la seva circulació entre el pont de Pardinyes i el Carrer Corregidor Escofet. El Carrer Comtes d’Urgell serà inaccessible des del Carrer Corregidor Escofet fins al Princep de Viana.

D’altra banda, els carrers Victoriano Muñoz i Príncep de Viana romandran tancats en direcció a la plaça Europa fins al Carrer Comtes d’Urgell. L’avinguda del Segre també es tancarà en direcció a l’Avinguda Tortosa. En direcció a la Plaça de la Pau, romandrà oberta des de Lluís Roca. El pont Vell es tancarà temporalment al trànsit durant el pas dels corredors.

Pel que fa a la sortida, a Plaça Espanya, es limitarà l’accés a l’avinguda de Madrid, permetent únicament l’entrada d’autobusos, taxis amb parada a Blondel i usuaris dels pàrquings. Per travessar el riu, s’aconsella evitar el pont Vell, el pont de Príncep de Viana i el pont de Pardinyes en direcció a la ciutat. Es recomana utilitzar el pont de la Universitat o el dels Instituts, que no es veuran afectats per la cursa. Els autobusos de les línies que travessen la zona de la cursa també seguiran rutes alternatives mentre duri l’esdeveniment.

Jose Ruiz

Recent Posts

Accident laboral: Mor aixafat un treballador en una empresa de prefabricats a Catalunya

Un treballador de 59 anys va morir atrapat ahir divendres al vespre en una empresa…

16 minuts ago

Arrels Sant Ignasi de Lleida impulsa ‘Roba Neta’ per garantir la higiene de persones sense sostre

La Fundació Arrels Sant Ignasi de Lleida ha impulsat la campanya 'Roba Neta' per recaptar…

57 minuts ago

Desmantellat un punt de venda de cocaïna a Mollerussa

Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest dijous a Mollerussa un home, de 52 anys, com…

3 hores ago

Detinguts els responsables d’una empresa lleidatana relacionats amb l’estafa de milers d’euros a diverses persones

Els Mossos d'Esquadra van detenir dijous a Lleida dos homes, de 34 i 39 anys,…

16 hores ago

Un mort i tres ferits en el muntatge del mirador de Durro

Els Mossos d'Esquadra amb personal de l'empresa que estava fent el muntatge del mirador de…

16 hores ago

Última hora: Accident mortal en una sortida de via al Pla d’Urgell

El Servei Català de Trànsit informa que aquest migdia s’ha registrat un sinistre viari mortal…

3 dies ago